Αρπαγή 6χρονου: «Δε μας λέει τίποτα μια φωτογραφία στη Νορβηγία»

Η θεία μιλά για προσχεδιασμένη απαγωγή

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Η θεία του 6χρονου που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά έκανε λόγο για προσχεδιασμένη αρπαγή. Εξέφρασε την απορία της πώς το παιδί κατάφερε να ταξιδέψει στο εξωτερικό ενώ είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι για την αρπαγή του. Ζήτησε επίσημες αποδείξεις από τις νορβηγικές αρχές ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. 

Έντονη είναι η ανησυχία της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, ο οποίος απήχθη από έναν κουκουλοφόρο από το σπίτι του στην Κηφισιά. Μπορεί ο πατέρας του παιδιού, μέσω του δικηγόρου του να ενημέρωσε ότι το παιδί είναι μαζί του στη Νορβηγία, ωστόσο εκείνη ζητά απτές αποδείξεις από τις νορβηγικές αρχές.

Αρπαγή 6χρονου: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η θεία της μητέρας του παιδιού, Εμμανουέλα Τερζοπούλου επανέλαβε ότι η απαγωγή του παιδιού ήταν προσχεδιασμένη και πως δεν αρκούν οι φωτογραφίες που έστειλε ο πατέρας για να καθησυχαστούν ότι το παιδί είναι καλά. 

«Δεν αρκούν οι φωτογραφίες που μπορεί να στέλνει ένας απαγωγέας. Για να ξέρουμε ότι το παιδί σωματικά είναι καλά, γιατί ψυχολογικά δεν είναι καλά μετά από όσα έζησε και την αρπαγή από την μητέρα, με την οποία το παιδί ήταν πάρα πολύ δεμένο, χρειάζεται να πάει σε ειδικές υπηρεσίες και να κάνει εξετάσεις», είπε.

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες του Ράινερ στη Νορβηγία - Τι λέει ο πατέρας του

Εξήγησε πως αφότου έφυγε η ανιψιά της με το παιδί για την Ελλάδα, έχουν γίνει στη Νορβηγία κάποια δικαστήρια ερήμην της που δίνουν την επιμέλεια του παιδιού στον πατέρα. Ωστόσο η ελληνική δικαιοσύνη, μετά από αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, αποφάνθηκε πως το παιδί πρέπει να μείνει στην Ελλάδα με τη μητέρα του. 

Αρπαγή 6χρονου: Πολλά τα ερωτήματα για το πώς ταξίδεψε το παιδί στη Νορβηγία

Παράλληλα η θεία του παιδιού έθεσε ερωτήματα σχετικά με την κινητοποίηση των ελληνικών αρχών αμέσως μετά από την καταγγελία της αρπαγής, αλλά και το πώς κατάφερε το παιδί να ταξιδέψει αεροπορικώς εκτός Ελλάδος. 

Αρπαγή 6χρονου: Μάλλον η μητέρα του δε θα μπορεί να τον δει στην Νορβηγία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός ταξίδεψε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μέσω Δανίας με πλαστό διαβατήριο. 
Η θεία του παιδιού εκτίμησε ότι ο άνδρας που άρπαξε με μαφιόζικο τρόπο το παιδί μέσα από το σπίτι είναι ένας πληρωμένος εγκληματίας και όχι ο πατέρας του, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. 

Αυτό που διερωτήθηκε όμως είναι πώς κατάφερε ο άνθρωπος αυτός να φύγει από το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας μαζί με το παιδί, την ώρα που είχε εκδοθεί Amber Alert, είχε γίνει γνωστή η αρπαγή και θα έπρεπε θεωρητικά να είχαν κλείσει όλες οι πύλες εξόδου από τη χώρα. 

6χρονος Κηφισιά: «Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο να αρπάζει το παιδί»

Αυτό που ζήτησε τέλος ήταν να κινητοποιήθουν άμεσα οι αρχές και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε αφενός να ενημερωθούν επίσημα για το αν το παιδί είναι καλά, αλλά και για να ασκηθούν οι απαραίτητες διώξεις για την αρπαγή του μέσα από το σπίτι του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top