6χρονος Κηφισιά: «Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο να αρπάζει το παιδί»

Η γιαγιά του Ράινερ περιγράφει πώς απήχθη ο μικρός

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Η γιαγιά του 6χρονου που απήχθη στην Κηφισιά περιέγραψε στους δημοσιογράφους καρέ-καρέ πώς ο κουκουλοφόρος άρπαξε το παιδί μέσα από το σπίτι. Η ηλικιωμένη ούρλιαζε ότι κάποιος πήρε το παιδί. Είναι πεπεισμένη ότι ο δράστης ήταν πληρωμένος εγκληματίας. Στο μεταξύ, το Amber Alert που είχε  βγει για τον Ράινερ απενεργοποιήθηκε λίγο μετά τις 16:00 μετά από εντολή του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Ταραγμένη, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια της, η γιαγιά του 6χρονου που απήχθη το βράδυ της Τρίτης μέσα από το σπίτι τους στην Κηφισιά περιέγραψε όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης. 

Αρπαγή 6χρονου: «Δεν είμαστε βέβαιοι ότι είναι στη Νορβηγία»

«Ήμουνα εκείνο το βράδυ μαζί με το παιδί και ετοιμαζόμασταν να τον βάλω για ύπνο. Και ξαφνικά βλέπω τον μικρό να τρέχει προς την πόρτα και να φωνάζει “μαμά – μαμά” και πήγα και εγώ μαζί του. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα θηρίο, έναν άντρα 1.90, είχε καλυμμένο όλο του το πρόσωπο, δεν είπε τίποτα, βούτηξε το παιδί, το έβαλε κάτω από τη μασχάλη του, τού έκλεισε το στόμα και βγήκε έξω», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα που ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. 

«Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι μου κλέβουν το παιδί, έτρεξα από πίσω του, βγαίνω έξω, ήταν παρκαρισμένο έξω από το γκαράζ το λευκό βαν και άρχισα να φωνάζω “το παιδί μου, το παιδί μου. Ένας γκάνγκστερ άρπαξε το παιδί μου”», συνέχισε. 

Αρπαγή 6χρονου: «Το παιδί είναι ασφαλές, ευτυχισμένο με τον πατέρα του»

Σύμφωνα με την ίδια, ο κουκουλοφόρος έδωσε το παιδί στον συνοδηγό, μπήκε στη θέση του οδηγού κι εξαφανίστηκε. Η γυναίκα, με όση δύναμη είχε, άρχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο και να τρέχει, ενώ ταυτόχρονα φώναζε για βοήθεια, χωρίς όμως κανείς να ανταποκρίνεται στην έκκλησή της. 

Το διαβατήριο του 6χρονου

Όπως είπε, ο δράστης δεν της θύμισε καθόλου τον πατέρα του παιδιού ή τον θείο του. 

Αρπαγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του ο Ράινερ

«Όσο μπόρεσα να τον δω δεν έμοιαζε ούτε με τον πατέρα του, ούτε με τον θείο του, ήταν πληρωμένος θεωρώ. Εάν δεν ανοίγαμε ή αν αντιδρούσαμε δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί», είπε κι έκανε έκκληση να γυρίσει πίσω το παιδί στη μητέρα του.

«Το παιδί έτσι όπως έγινε η αρπαγή του θα πρέπει να είναι τρομοκρατημένο. Πρέπει να γυρίσει στη μητέρα του και στο σπίτι του, που ήταν ευτυχισμένο», κατέληξε η γιαγιά. 

Απενεργοποιήθηκε το Amber Alert για τον Ράινερ

Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, το Amber Alert που είχε εκδοθεί για τον μικρό Ράινερ απενεργοποιήθηκε μετά από εντολή του Χαμόγελου του Παιδιού. Από σήμερα την υπόθεση χειρίζονται αποκλειστικά οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top