Αρπαγή 6χρονου: Μάλλον η μητέρα του δε θα μπορεί να τον δει στην Νορβηγία

Ο Γιαννόπουλος εξηγεί γιατί απενεργοποιήθηκε το Amber Alert

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Όλα δείχνουν πως ο μικρός Ράινερ βρίσκεται με τον πατέρα του στην Νορβηγία, μετά την βίαιη αρπαγή του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του στη Κηφισιά. Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, εξηγεί πως απενεργοποιήθηκε το Amber Alert καθώς το παιδί πλέον δεν αναζητείται. Εικάζει πως «υπάρχουν άλλα νομικά θέματα» στην επιμέλεια του μικρού Ράινερ και πως οι νορβηγικές αρχές προστατεύουν νομικά τον πατέρα. 

Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, το Χαμόγελο του Παιδιού πήρε γραπτώς την εντολή εισαγγελέως για την απενεργοποίηση του Amber Alert για τον 6χρονο. «Δεν μας έχει ενημερώσει φυσικά εισαγγελέας, ούτε έχει υποχρέωση, για τον λόγο που αποφάσισε να γίνει η απενεργοποίηση. Πιστεύουμε ότι για να γίνεται κάτι τέτοιο υπάρχουν άλλα νομικά θέματα».

Αρπαγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του ο Ράινερ

Εξηγεί πως πλέον το παιδί δεν αναζητείται, ενώ λέει πως πιθανότατα δε θα μπορεί να το δει ούτε η μητέρα του. «Από ότι φαίνεται το παιδί είναι στη Νορβηγία, είναι με τον πατέρα του. Εκεί, οι νορβηγικές αρχές προστατεύουν τον πατέρα στο θέμα της επιμέλειας του παιδιού(; ) Μιλάω πάντα με ερωτηματικά γιατί όλα αυτά είναι πολύ μπερδεμένα. Ο μόνος που θα υποφέρει από αυτό στο μέλλον είναι αυτός ο μικρούλης. Από ότι φαίνεται ακόμη και η μητέρα του δε θα έχει τη δυνατότητα να τον δει», λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος του πατέρα απέστειλε ανακοίνωση στη μητέρα του Ράινερ, στην οποία την ενημέρωνε πως το παιδί «είναι με τον πατέρα του στη Νορβηγία και είναι καλά». Οι συγγενείς του 6χρονου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, κάλεσαν να μην απενεργοποιηθεί το Amber Alert, αφού δεν μπορούν να ξέρουν ειλικρινά που βρίσκεται το παιδί. Μάλιστα, η γιαγιά του παιδιού που ήταν μπροστά στην αρπαγή λέει πως ο κουκουλοφόρος δεν έμοιαζε ούτε με τον πατέρα ούτε με τον θείο του παιδιού. 

Αρπαγή 6χρονου: «Δεν είμαστε βέβαιοι ότι είναι στη Νορβηγία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top