Αρπαγή 6χρονου: Νέα βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του

Οι αρχές δεν αποκλείουν στην απαγωγή να συμμετείχε και τρίτο άτομο 

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση αρπαγής του μικρού Ράινερ. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Star, στην απαγωγή δεν αποκλείεται να συμμετείχε και τρίτο άτομο. Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό αναζητώντας DNA. Την ίδια ώρα το Star και η Κατερίνα Ρίστα, εξασφάλισαν και νέο βίντεο  ντοκουμέντο που δείχνει το παιδί να παίζει με τον μπαμπά του. Κατα δήλωσή του είναι σημερινό.

Στο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Star, βλέπουμε τον μικρό Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του στο σπίτι τους στη Νορβηγία. Κατα δήλωση του ίδιου το βίντεο είναι σημερινό. Το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο...

Ξεσπά η μαμά του Ράινερ: «Με βίαζε με την απειλή ότι θα μου πάρει το παιδί»

Στο βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων ο μικρούλης μπορεί να γελάει ωστόσο μέσα στην ψυχούλα του παιδιού αποκλείεται να μην έχουν αποτυπωθεί οι εικόνες που είδε με τον κουκουλόφο να τον αρπάζει, να τον φιμώνει και να τον βάζει μέσα στο βαν όπως είχε υποστηρίξει  η γιαγιά του. Η μητέρα του δεν μπορεί να το επισκεφθεί δηλώνει ο δικηγόρος του πατέρα στο Star.

«Υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον της έτσι αν επιλέξει να εγκαταλείψει την Ελλάδα διακινδυνεύει να συλληφθεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εκδοθεί για να δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες εδώ στη Νορβηγία», λέει χαρακτηριστικά. 

Οι αρχές δεν αποκλείουν στην απαγωγή να συμμετείχε και τρίτο άτομο 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο πατέρας αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα. Οι πιθανότητες να έκανε ο ίδιος την απαγωγή είναι μηδενικές.
Η γιαγιά που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο τύπος που άρπαξε το παιδί δεν της φάνηκε να είναι ούτε ο πατέρας, ούτε ο θείος , ή κάποιος από τον περίγυρό του άλλος ή κάποιος πληρωμένος. 

Αρπαγή 6χρονου: «Δε μας λέει τίποτα μια φωτογραφία στη Νορβηγία»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν αποκλείεται η απαγωγή να έγινε απο τρίτο άτομο, το οποίο μάλιστα ήταν εκείνο που εγκατέλειψε το λευκό βαν στις 9.26 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Λεμπέση και Συγγρού. 

«Είναι αυξημένες οι πιθανότητες να εμπλέκονται και ειδικά εκπαιδευμένα άτομα σε μεθόδους καταδρομικής απαγωγής ανθρώπων, κάλυψής τους, έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων, εκπόνησης και εκτέλεσης σχεδίου διαφυγής (με περισσότερων του ενός πλάνου)» ήταν η εκτίμηση της μητέρας σε επιστολή που εστάλη μέσω του δικηγόρου της.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top