Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας»

Αναμένεται νέα κατάθεση από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής, Χ. Τσάκωνα αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία ότι ο θάνατος της Μαλένας ήταν εγκληματική ενέργειας. Φέρεται να έχει βρει νέα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα και θα τα αποκαλύψει σύντομα. Αναμένονται επίσης νέες διώξεις. Την ίδια ώρα ερώτηματα προκύπτουν για τη μελανιά που είχε βρεθεί στο μάγουλο της Τζωρτζίνας. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για μεταθανάτιες υποστάσεις.

Για εγκληματική ενέργεια αναμένεται να κάνει λόγο η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, όσον αφορά στον θάνατο της Μαλένας, καθώς φέρεται να έχει βρει ένα σημαντικό στοιχείο που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. 

Πάτρα: Τουλάχιστον δέκα λεπτά νεκρή η Μαλένα πριν τη βρουν οι γιατροί

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε «Το Πρωινό», η κ. Τσάκωνα αναμένεται να μιλήσει στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα. 

Κατερινόπουλος: Ο Μάνος και η Ρούλα «κρατάνε» ο ένας τον άλλο

Η κ. Τσάκωνα είχε κάνει τις τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα. Όμως τώρα έγιναν κι άλλες εξετάσεις σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και η ιατροδικαστής αναμένεται στη νέα της κατάθεση να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από την αρχική που είχε συντάξει, δηλαδή την ηπατική ανεπάρκεια. 

Πάτρα: «Έρχονται έξι νέες διώξεις μέσα στη βδομάδα»

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε ότι με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών θα υπάρξουν τρεις συμπληρωματικές διώξεις εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Επίσης θα ασκηθούν τρεις διώξεις σε άλλα πρόσωπα. 

Πάτρα: Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία ήρθαν επίσης στο φως και για τη μελανιά που υπήρχε στο μάγουλο της Τζωρτζίνας και την οποία φέρεται να είχε ζητήσει να καλυφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου από του υπαλλήλους του γραφείου τελετών. 

Στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης αναφέρει πως εντοπίστηκαν στη σορό της Τζωρτζίνας υποστάσεις και όχι εκχυμώσεις ή ασφυκτικές κηλίδες. 

«Αν ζούσαν τα παιδιά μου... » - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της Ρούλας

Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Θ. Παπαδόπουλου, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι η ίδια και ο Μάνος Δασκαλάκης είδαν τα σημάδια στο πρόσωπο της Τζωρτζίνας τη μέρα της κηδείας. Επικοινώνησαν μάλιστα με τον Γιώργο Σόμπολο, ζητώντας του να τους φέρει σε επαφή με έναν ιατροδικαστή ή γιατρό για να τους εξηγήσει πώς έγιναν αυτές οι μελανιές. 

Ο Γιώργος Σόμπολος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ. Παπαδόπουλου και σημείωσε ότι επικοινώνησε με τον κ. Μπουζιάνη, ο οποίος του τόνισε ότι πρόκειται για μεταθανάτιες υποστάσεις. 

Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Ωστόσο, ο κ. Λέων, μιλώντας στην ίδια εκπομπή εξήγησε πως οι εκχυμώσεις δεν γίνονται ποτέ μετά θάνατον και πως οι υποστάσεις έχουν πάντα συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα όσον αφορά στις ασφυκτικές κηλίδες είπε ότι είναι εντελώς διαφορετικές κι αν και μοιάζουν πολύ υπάρχουν τρόποι που μπορούν οι ιατροδικαστές να τις ξεχωρίσουν. 

Δήλωσε επίσης τη βεβαιότητά του ότι ο κ. Μπουζιάνης θα δώσει σύντομα διευκρινίσεις για το τι ακριβώς εννοεί στο πόρισμά του και τι τελικά ήταν τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο μάγουλο του παιδιού. 

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης, σε επικοινωνία με τον Πέτρο Κουσουλό, είπε πως όταν είδε το παιδί μετά θάνατον δεν υπήρχαν αυτά τα σημάδια και τα είδε μόνο την ημέρα της κηδείας. Επικοινώνησε μάλιστα με τον κ. Μπουζιάνη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι είναι μεταθανάτια σημάδια. 

Τέλος εξελίξεις υπάρχουν και όσον αφορά στην σπιτονοικοκυρά του πρώην ζευγαριού, καθώς οι κληρονόμοι της κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ζητώντας να καταγραφούν όλα τα αντικείμενα της θανούσης στα δύο διαμερίσματά της, ώστε να διαπιστωθεί αν λείπει κάτι κι αν κάποιος τα έχει πουλήσει. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top