«Αν ζούσαν τα παιδιά μου... » - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της Ρούλας

Χλευασμοί στη φυλακή από κρατούμενες: «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ»

Τι αποκάλυψε η εικαστικός για τον διάλογο που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Πηγή: Το Πρωινό

Με τη γυναίκα που πυροβόλησε γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια του παιδιού της μίλησε στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας», φέρεται να της είπε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, είχε μια σύντομη συνάντηση με την εικαστικό που είχε πυροβολήσει τον πατέρα της κόρης της και γνωστό οφθαλμίατρο, έξω από την πολυκατοικία του στο Χαλάνδρι τον περασμένο Νοέμβριο.

εικαστικός Χαλάνδρι

Η εικαστικός που είχε πυροβολήσει τον πατέρα της κόρης της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τον περασμένο Νοέμβριο

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, συναντήθηκε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου το διάστημα που έκανε απεργία πείνας. Η μητέρα των κοριτσιών από την Πάτρα ήταν υποστηρικτική απέναντί της, όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή «Το Πρωινό», λέγοντάς της ότι θα έκανε και η ίδια το ίδιο για τα παιδιά της, αν ζούσαν.

«Άκουσε ότι κάνω απεργία πείνας και μου είπε ότι λυπάται για ό,τι μου συμβαίνει και ότι έχει ακούσει για την υπόθεσή μου», είπε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι της είπε πως θα έκανε το ίδιο για τα παιδιά της:

Κι εγώ αν ζούσαν τα παιδιά μου, το ίδιο θα έκανα στη θέση σας για το παιδί μου. Θα θυσίαζα ακόμα και τη ζωή μου, αλλά εγώ τα έχασα.

Οι δύο γυναίκες αν και βρίσκονται στις ίδιες φυλακές δεν συναντιούνται, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προαυλίζεται μόνη της. Ωστόσο, έτυχε και οι δύο συναντήθηκαν για λίγο. Η εικαστικός, μετά τον διάλογο που είχε με την Πισπιρίγκου, η οποία υπερασπίστηκε την αθωότητά της, ισχυρίστηκε ότι πιστεύει στο «λειτούργημα της μάνας».

«Βρέθηκε η ευκαιρία και μιλήσαμε για ένα λεπτό. Μου είπε ότι ελπίζει να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Μου είπε ότι η ίδια προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια για να ηρεμήσει η ψυχή των παιδιών της, ότι είναι αθώα. Επειδή είμαι μία μητέρα που προφυλακίστηκα, πάλεψα, αγωνίστηκα για να σώσω το παιδί μου, πιστεύω στη μάνα. Πιστεύω στο λειτούργημα της μάνας», κατέληξε η εικαστικός.

Πάτρα: «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» - Οι χλευασμοί στη Πισπιρίγκου από συγκρατούμενές της

Την ίδια ώρα, άλλη συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου που μίλησε στην εκπομπή, ισχυρίστηκε ότι ομάδα γυναικών στις φυλακές τη χλευάζουν για τον Μάνο Δασκαλάκη και την εμμονή που έχει μαζί του, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της:

Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν "Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ" και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή.

Ακόμα, υποστήριξε ότι η κομμώτρια των φυλακών πηγαίνει στο κελί της, καθώς δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο που βρίσκεται στον χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες.

«Υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες», κατέληξε η κρατούμενη.

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top