Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

«Τραβούσε βίντεο την Τζωρτζίνα για να τον έχει δίπλα της»

Εν αναμονεί των πορισμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «καρφώνει» την κατηγορούμενη. Πάτρα: ΕΔΕ για το «μυστήριο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας;

 

Μπορεί ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην προβαίνει πλέον σε δηλώσεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όμως ο πατέρας του, ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του και κατακεραυνώνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - «Είναι ιεροσυλία!»

Μιλώντας στον Alpha, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της μητέρας των εγγονιών του, μίλησε για τον γιο του και τόνισε ότι τα τρία αγγελούδια περιμένουν δικαίωση.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Τζωρτζίνα - Μάνος Δασκαλάκης

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του, να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς τους. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση», είπε αρχικά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στα χέρια της ανακρίτριας

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Πάτρα: «Τραβούσε τη Τζωρτζίνα για να τον έχει συνέχεια δίπλα της», λέει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Σε άλλη συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο του σταθμού αναφέρθηκε στα βίντεο που τραβούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη Τζωρτζίνα.

Όπως ανέφερε, πλέον συνειδητοποιεί ότι το έκανε για να κρατάει συνέχεια τον Μάνο στο πλευρό της: 

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις (η Ρούλα) που έκανε, μάλιστα, τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους», κατέληξε ο παππούς των κοριτσιών.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top