Πάτρα: ΕΔΕ για το «μυστήριο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας;

Θρίλερ με το πώς βρέθηκε στο Καραμανδάνειο μετά από έναν χρόνο

Διαψεύδονται οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι διετέχθη ένορκη διοικητική εξέταση για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, για το «μυστήριο» φιαλίδιο που φέρεται να περιέχει αίμα της Τζωρτζίνας από το υπουργείο Υγείας. Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή για το εύρημα.

 

Πάτρα: Σε ψυγείο με τρόφιμα βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διαψεύδει την πληροφορία ότι διετάχθη ΕΔΕ για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Όταν έγινε γνωστό πώς φιαλίδιο με αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε τυχαία σε ψυγείο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου σήμανε συναγερμός και γεννήθηκαν πολλά ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε εκεί μετά από τόσους μήνες.

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - «Είναι ιεροσυλία!»

Από την πλευρά τους, ο διοικητής και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από έναν χρόνο το φιαλίδιο,  δηλώσεις που οδήγησαν στην ένορκη διοικητική εξέταση, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Mega, o αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά. Όμως παραμένει μυστήριο το πώς βρέθηκε εκεί το φιαλίδιο, κάτι που θα ερευνήσει η Εισαγγελία.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Τζωρζίνα - Μάνος Δασκαλάκης

Γρηγόρης Λέων: «Από το αίμα θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν ουσίες που είχε στον οργανισμό του το παιδί»

Στο σημαντικό αυτό εύρημα αναφέρθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Όπως είπε, εάν αποδειχθεί ότι είναι γενετικό υλικό του παιδιού, από το αίμα μπορούν να προκύψουν πολλές πληροφορίες.

«Από το αίμα θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν οι ουσίες που είχε στο αίμα του το παιδί» και συνέχισε τονίζοντας ότι «αν το αίμα είχε ληφθεί πριν από το πρώτο επεισόδιο τότε θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις για το τι προκάλεσε την πρώτη ανακοπή στην Τζωρτζίνα», είπε μιλώντας στη Real News.

Ακόμα, υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι η εκταφή της Τζωρτζίνας έπρεπε να είχε γίνει τότε που ανασύρθηκε το τάμπλετ και τόνισε ότι «ακόμα και τώρα να γίνει η εκταφή είναι σημαντικό να πάρουμε “τοξικολογικό προφίλ”», δηλαδή το αίμα και τα ούρα.

Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Πάτρα: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φιαλίδιο

Από την πλευρά της,η Ρούλα Πισπιρίγκου στο άκουσμα αυτή της είδησης είπε ότι επιβεβαιώνεται, λέγοντας πως το συγκεκριμένο περιστατικό επαληθεύει τα λεγόμενά της, ότι δηλαδή, στα δημόσια νοσοκομεία δεν λειτουργούν όλα σωστά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του αρχισυντάκτη της "Πελοπόννησος"σε 20 ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

«Η αρχή του νήματος βρίσκεται σε εκείνη την ημέρα, όπου για τέσσερις ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθετε προτού προφυλακιστεί. Όπου ειπώθηκε και ποτέ δεν διαψεύστηκε,ότι στο τέλος της τετράωρης απολογίας της και οι δικηγόροι της και η ίδια ήταν σίγουροι ότι δε θα προφυλακιστεί. Εκτιμώ ότι εκεί μάλλον ακόμα βρίσκεται το σκεπτικό τους,με επιπλέον τεχνικά στοιχεία», δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top