Πάτρα: Σε ψυγείο με τρόφιμα βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο κατά τη διάρκεια κρίσης της Τζωρτζίνας

Το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκε σε ένα ψυγείο τροφίμων στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση. Την ίδια ώρα ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την απάθεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν η Τζωρτζίνα πάθαινε τα επεισόδια με τους σπασμούς.

Μέσα σε ψυγείο τροφίμων φέρεται να βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη στάση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα πάθαινε τις κρίσεις στο νοσοκομείο. 

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - «Είναι ιεροσυλία!»

Σύμφωνα με το tempo24.news το φιαλίδιο με το αίμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε σε ψυγείο που υπάρχει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου και όχι στο μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου. 

Πρόκειται για ένα ψυγείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση διάφορων σκευασμάτων γενικής χρήσης και το χρησιμοποιούν πολλές φορές οι γιατροί για να συντηρήσουν τα γεύματά τους. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε με πολλαπλούς τρόπους»

Το αίμα που περιέχει το φιαλίδιο, το οποίο μεταφέρθηκε χθες στην Αθήνα, είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα στις 8 Απριλίου 2021 για έναν τυπικό μικροβιολογικό έλεγχο για τους σπασμούς που είχε το παιδί. 

Το δείγμα, θα έπρεπε να είχε απορριφθεί μετά από ένα 24ωρο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, και γι’ αυτό έχει προκαλέσει εντύπωση ότι διατηρήθηκε μετά από τόσο καιρό. 

Πάτρα: Βλάβες και σε άλλα όργανα δείχνει η ιατροδικαστική της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το tempo24.news. το φιαλίδιο ανακαλύφθηκε μετά την παράδοση της έκθεσης από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη στην 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Όπως φαίνεται ζητήθηκε να γίνει έρευνα στο νοσοκομείο για να εξακριβωθεί αν υπάρχει οτιδήποτε που μπορεί να φέρει γενετικό υλικό της μικρής Τζωρτζίνας. Λίγες μέρες μετά εντοπίστηκε το φιαλίδιο με το αίμα. 

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την απάθειά της όταν πάθαινε σπασμούς η Τζωρτζίνα

Την ίδια ώρα στο φως ήρθε ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που δίνει νέα στοιχεία στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς αποκαλύπτει πώς συμπεριφερόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πάθαινε τα επεισόδια των σπασμών η Τζωρτζίνα. 

Η φωτογραφία από την ερωτική «φωλιά» της Ρούλας που της έστειλε ο Μάνος

Το ηχητικό απόσπασμα αποκάλυψε η εκπομπή TLive και σε αυτό ακούγεται η Ρούλα να φωνάζει έναν νοσηλευτεί, ώστε να ειδοποιήσει τους γιατρούς για το νέο επεισόδιο του παιδιού. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η διαδρομή της κεταμίνης σε Αθήνα και Πάτρα

Ατάραχη ακούγεται να του λέει ότι δεν μπορεί να φύγει από το παιδί γιατί πρέπει να καταγράψει με το κινητό της το επεισόδιο, όπως της είχαν πει οι γιατροί. 

Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον νοσηλευτή:

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι…

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ!

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top