Η φωτογραφία από την ερωτική «φωλιά» της Ρούλας που της έστειλε ο Μάνος

Γαλεντέρης: Το πιθανότερο είναι ανθρωποκτονία και για τα τρία παιδιά

Το διάστημα Μαρτίου – Απριλίου του 2021 φαίνεται πως ήταν πολύ κρίσιμο για το ζεύγος Δασκαλάκη Πισπιρίγκου. Οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα οργής ακόμα και μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού τους, της Ίριδας. Ο ιατροδικαστής Γαλενέτερης σχολιάζει ότι οι συνομιλίες είναι ενδεικτικές για το περιβάλλον που μεγάλωναν τα παιδιά, και λέει πως «το πιθανότερο είναι ανθρωποκτονία και για τα τρία παιδιά». 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι τους στις 20 Μαρτίου, μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, όταν ανακάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ακόμα και μετά τον θάνατο του παιδιού τους, το ζευγάρι συνέχισε να αλληλοκατηγορείται για την απιστία του ενός προς τον άλλο. 

Πάτρα: Το εξώδικο - απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις 6 Απριλίου, δύο μέρες πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο με το πρώτο της επεισόδιο ανακοπής, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μία φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, η οποία είχε ήδη πεθάνει. Εκεί φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντιόταν με τον παράνομο δεσμό της. Ακολούθησε μία στιχομυθία μηνυμάτων που δείχνει πολλά για τη σχέση του ζευγαριού, το οποίο έχασε τα τρία παιδιά του: 

Η φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Ρούλα: Τι είναι αυτό;
Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.
Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.
Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.
Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.
Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.
Μάνος: Ναι οκ. 

Πάτρα: Ηχητικά Ντοκουμέντα Από Τους Διαλόγους Ρούλας - Μάνου 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει τον σύντροφο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον οποίο αποκαλεί «Γιαννάκη» στα μηνύματα. Επίσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν γνωστή με τη σύζυγο του παράνομου συντρόφου της. 

Στα μηνύματά τους, Μάνος και Ρούλα μιλούν με πάρα πολύ θυμό για την απιστία που έχει κάνει ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Μάνος Δασκαλάκης λέει στη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία». Εκείνη, αντίθετα, τον κατηγορεί ότι δε σέβεται τα νεκρά παιδιά τους. 

Πάτρα: Η Μαρτυρία Του Γιατρού Που Επανέφερε Τη Τζωρτζίνα 

Ρούλα: Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα
Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.  
Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.  
Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι. 
Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.  
Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.  
Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο «άνδρας υπόδειγμα» που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή «αγάπαγε» τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.  
Μάνος: Σε ευχαριστώ για όλα. Με πλήγωσες με τον καλύτερο τρόπο, δεν μπορούσες χειρότερα… Συγχαρητήρια πήρες την εκδίκησή σου με το ίδιο νόμισμα.   
Ρούλα: Ναι, το έκανα και είπες ότι θα κάτσεις και μετά πάλι τα ίδια. Ε, δεν μπορώ άλλο. Δεν ήθελα καμία εκδίκηση και δεν ήθελα να σε πληγώσω. Τώρα τι λες εσύ δεν ξέρω και δεν θα ασχοληθώ άλλο, είναι άδικος κόπος. Εσύ ήσουν όλη την ώρα «έρχομαι – φεύγω».   
Μάνος:  Συγχαρητήρια… Ήξερες πώς θα πονέσεις κάποιον που σε αγαπούσε. Εύχομαι ο επόμενος να σε (…) όπως (…) εσύ εμένα… Τίποτα άλλο… Καλή σου συνέχεια.   
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ήθελα να το κάνω, στο είπα. Όταν ξεκολλήσει το κεφάλι σου από την τσίχλα που σου έχει κολλήσει, ίσως τα ξαναπούμε. Εσύ παιδάκι μου δε σέβεσαι τίποτα. Ούτε παιδιά πεθαμένα, ούτε ζωντανά… Εγώ δε διέλυσα τίποτε, εσύ διέλυσες την οικογένειά σου, γιατί δεν μπορείς να δεχτείς το λάθος. Όταν το έκανες εσύ ήταν ωραία;    

Ιατροδικαστής Γαλεντέρης: Το πιθανότερο είναι ανθρωποκτονία και για τα τρία παιδιά

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον θάνατο της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας «τρέχουν». Η Τζωρτζίνα έχει αποδειχθεί ότι πέθανε από δηλητηριώδη δόση κεταμίνης, κάτι το οποίο οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή. 

Ο ιατροδικαστής Δημήτερης Γαλεντέρης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, σχολίασε τα μηνύματα των γονιών: «Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στο θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά». 

Γρ. Λέων: Η Τζωρτζίνα αντιστεκόταν, η κεταμίνη ήταν το ύστατο φονικό όπλο

Η εξιχνίαση του θανάτου για τα δύο πρώτα παιδιά είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν ήδη δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις που είναι δύσκολο να διαψευστούν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top