Πάτρα: Το εξώδικο - απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι της απαντά για τους τάφους των τριών παιδιών

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μέσω εξωδίκων επικοινωνούν πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Χθες, Δευτέρα, επιδόθηκε στην κατηγορουμένη στη φυλακή το εξώδικο του εν διαστάσει συζύγου της.

Πάτρα: Το εξώδικο της Ρούλας στον Μάνο για τους τάφους των παιδιών

Το εξώδικο - απάντηση των δύο σελίδων του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορουμένη εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου και το παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η αρχή του εξώδικου του πατέρα των τριών παιδιών, όπου τονίζει ότι το αντίστοιχο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι «μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας».

Πάτρα: Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρούλας - Μάνου για τη σπιτονοικοκυρά

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθαρίζει στο εξώδικο του ότι δε χρειαζόταν την δική της υπόμνηση για να συντηρεί τους τάφους των παιδιών τους, κάτι που όπως γράφει, το κάνει ούτως ή άλλως και απορεί με δηλώσεις συγγενών της ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

εξώδικο Μάνου Δασκαλάκη σε Ρούλα

Ακόμα, επισημαίνει ότι δρομολογεί την αλλαγή του οικογενειακόυ πακέτου κινητής τηλεφωνίας, ότι εκείνος θα πληρώσει μια συσκευή τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι ήταν δωρεά της πρώην συζύγου του προς εκείνον.

Από το κοινό τους νοικοκυριό ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει κάτι, παρά μόνο ένα γκρι φάκελο που βρίσκεται σε  μια μαύρη τσάντα. Αυτός ο φάκελος έχει μόνο προσωπικά έγγραφα και την καλεί να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top