Πάτρα: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στα χέρια της ανακρίτριας

Τι πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι της οικογένειας

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να πήρε διάφορα πράγματα μέσα από το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου έμενε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ανάμεσά τους και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδώσει στην ανακρίτρια.

Δύο άτομα που βρέθηκαν χθες έξω από το σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στην Πάτρα, κίνησαν την περιέργεια των γειτόνων. 

Πάτρα: Σε ψυγείο με τρόφιμα βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Τα συγκεκριμένα άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι, που είναι κλειστό από τη μέρα που συνελήφθη η Ρούλα για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και μετά από περίπου δύο ώρες βγήκαν, κρατώντας στα χέρια τους σακούλες.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Κουσκουρή, πρόκειται για άτομα από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη που πήγαν στο σπίτι μετά από παράκληση του ίδιου για να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα. 

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη - «Είναι ιεροσυλία!»

Ο Μάνος φέρεται να πήρε έναν φάκελο που περιείχε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ένα άλμπουμ με δικές του φωτογραφίες και την ποδοσφαιρική του ενδυμασία.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκε στο σπίτι ένα τετράδιο από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας, το οποίο περιείχε ζωγραφιές της μικρούλας.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε με πολλαπλούς τρόπους»

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, η 18η ανακρίτρια είχε ρωτήσει τον 30χρονο αν υπάρχουν άλλες ζωγραφιές της μικρής, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης της είχε αναφέρει το συγκεκριμένο τετράδιο και η κ. ανακρίτρια του είχε ζητήσει να της το παραδώσει. Έτσι έγινε, λοιπόν, καθώς φαίνεται ότι τα άτομα που έστειλε ο Μάνος στο σπίτι βρήκαν το τετράδιο και του το παρέδωσαν για να το μεταφέρει στο ανακριτικό γραφείο.  

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η διαδρομή της κεταμίνης σε Αθήνα και Πάτρα

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια έχει ορίσει ειδική παιδοψυχολόγο ως πραγματογνώμονα που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστώσει αν μέσα από αυτές το παιδί «μιλούσε» για όσα ζούσε μέσα στο σπίτι του μετά τον θάνατο των δύο αδελφών του. 

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είδε σήμερα, μετά από δύο εβδομάδες, την αδελφή, τη μητέρα και τον πατριό της, καθώς την επισκέφτηκαν στις φυλακές. Οι συγγενείς της μητέρας δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top