Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

Οι προστριβές και η επιμέλεια του παιδιού αφορμή για τους πυροβολισμούς;

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Χαλανδρίου μετά το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, όπου μια γυναίκα μαινόμενη άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο στομάχι. 

δράστης επίθεση Χαλάνδρι

γιατρός Χαλάνδρι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή T live στον Alpha, η γυναίκα και ο 68χρονος οφθαλμίατρος είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί εκτός γάμου. Αυτό που φέρεται να όπλισε το χέρι της γυναίκας είναι η επιμέλεια της 13χρονης κόρης της. Μετά από απόφαση του δικαστηρίου, η επιμέλεια δόθηκε στον πατέρα της μικρής που τη μεγαλώνει μαζί με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του με την οποία έχουν δύο παιδιά.

πυροβολισμοί Χαλάνδρι

πυροβολιασμοί Χαλάνδρι 12

Την απόφαση αυτή, όμως, φαίνεται ότι δεν είχε αποδεχθεί η δράστρια της επίθεσης: έστησε καρτέρι στον γνωστό γιατρό και όταν αυτός βγήκε από την πυλωτή της πολυκατοικίας του για να παραλάβει τη 13χρονη κόρη του που επέστρεφε από το σχολείο, εκείνη άρχισε να τον πυροβολεί, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο στομάχι.

Η γυναίκα κατά τη σύλληψή της φέρεται να φώναζε: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί». Σημειώνεται ότι ανάρτησή της στο Facebook στις 9 Νοεμβρίου αποκαλούσε «απαγωγείς» τον γιατρό και τη σύζυγό του και τα «βάζει» με την εισαγγελία μετά την απόφαση για την επιμέλεια της κόρης της.

Ο 68χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Χαλάνδρι πυροβολισμοί εικαστικός

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: «Τους είχε απειλήσει ξανά» - Τι λέει γείτονας

Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες και γείτονες του γιατρού ισχυρίζονται ότι η δράστρια είχε συχνές προστριβές με το θύμα. 

Μάλιστα, φέρεται να τον είχε απειλήσει και στο παρελθόν, όπως και τη σύζυγό του.

«Ερχόταν συχνά και τους ενοχλούσε η δράστις. Πολλές φορές έχει δείρει και τη σύζυγο του γιατρού. Όπου τους έβρισκε έχει δημιουργήσει περιστατικά», είπε μάρτυρας στην εκπομπή T live.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά και δεν ξέρω πως το κράτος είχε αφήσει μια τρελή να κυκλοφορεί. Συζητάγαμε πως αν δεν σκοτώσει κάποιον δεν θα την βάλουν μέσα στη φυλακή. Αυτό το παιδάκι έχει περάσει πάρα πολλά. Και δεν επιτρέπεται ένα μικρό παιδί να περνάει τόσα πολλά. Κι εμένα αν με έβλεπε και ήξερε ότι είμαι φίλος της οικογένειας θα μου επιτίθονταν.. Το παιδί σε όλα αυτά ήταν μπροστά. Πριν από χρόνια είχε αρπάξει το παιδί», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top