Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Έρευνα για τη μελανιά στη Τζωρτζίνα

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς της Τζωρτζίνας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Τι έγραφε όταν το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του; Αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αίματος της Τζωρτζίνας, ενώ διεξάγεται έρευνα και για μια μελανιά που είχε η μικρή στο μάγουλό της.

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο νοσηλευόταν στα νοσοκομεία η μικρή Τζωρτζίνα ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα. Εντύπωση προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε η 33χρονη στους γιατρούς του παιδιού, ενώ το παιδί είχε πάρει εξιτήριο και βρισκόταν στο σπίτι της. 

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή TLive η μικρή Τζωρτζίνα έμεινε στο σπίτι της για περίπου ένα επτάμηνο πριν οδηγηθεί και πάλι στο νοσοκομείο στις 19 Ιανουαρίου 2022. Στο διάστημα αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε μηνύματα σε έναν από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. 

Συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου του γράφει:

«Καλά Χριστούγεννα, να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα».

Πάτρα: Οι νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, ζητώντας να της επιτρέψουν να δώσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», αναφέρει στο μήνυμά της.

Πάτρα: ΕΔΕ για το «μυστήριο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας;

Μετά τη νέα εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο της Πάτρας, ακολουθεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, στις 26 Ιανουαρίου 2022.

Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει για τις εξελίξεις έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Πάτρα: Τα τέσσερα αιτήματα της Ρούλας στην ανακρίτρια

«Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δε δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε, μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα» τονίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα 24ωρα πριν το 9χρονο κορίτσι αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πάτρα: Έρευνα για τη μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις του αίματος της Τζωρτζίνας στο φιαλίδιο που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρα. 

Πάτρα: Σε ψυγείο με τρόφιμα βρέθηκε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Έρευνα θα διεξαχθεί και για μια μελανιά που παρατηρήθηκε στο μάγουλο του παιδιού. 

«Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Θα πρέπει ο ιατροδικαστής να εξηγήσει το φαινόμενο ή αλλιώς να επανελεγχθούν οι φωτογραφίες που υπήρχαν επί της σορού για να υπάρξει ουσιαστικά μια εκτίμηση για το αν οι συγκεκριμένες είναι υποστάσεις ή κάτι άλλο», τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top