Πάτρα: «Έρχονται έξι νέες διώξεις μέσα στη βδομάδα»

«Αναμένονται διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια»

Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται έξι νέες διώξεις για την υπόθεση. «Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας».

«Αν ζούσαν τα παιδιά μου... » - Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της Ρούλας

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών. Μέχρι την Παρασκευή ενδέχεται να γίνουν έξι νέες διώξεις, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

θάνατος τριών παιδιών από την Πάτρα

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πάτρα: Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη «ξεσπά» ξανά κατά της Πισπιρίγκου

Από την πλευρά της, η κ. Τσιόλα διέψευσε ότι έχει κληθεί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να καταθέσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, σύμφωνα με τη Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία είχε επικοινωνία με την ιατροδικαστή.

Πάτρα: «Έρχονται διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια»

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Λιάγκας, οι διώξεις αυτές αφορούν τόσο τη Ρούλα Πισπιρίγκου συμπληρωματικά, όσο και συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανήλικων σε κίνδυνο:

«Συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες», ξεκαθάρισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top