Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος που τραυματίστηκε από την έκρηξη στο εργοστάσιο

Τα εγκαύματά του ήταν πολύ σοβαρά και κατέληξε

Κατέληξε ο 28χρονος που υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα στη χθεσινή έκρηξη εργοστασίου ξυλείας στα Γρεβενά

Ο νεαρός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γρεβενών και διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. 

Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο - Τραυματίστηκε 28χρονος 

«Το παιδί είχε «πάρει» φωτιά ολόκληρο, βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», αναφέρει στην ΕΡΤ o δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης.

Δυστυχώς, τα τραύματα του ήταν εξαιρετικά σοβαρά και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Γρεβενά: Θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο ξυλείας

Τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην έκρηξη, τον σοβαρό τραυματισμό του 28 χρόνου εργαζόμενου στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στα Γρεβενά, ανέλαβε το προανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ύστερα από εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών.

Το σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά 

Στο πλαίσιο αυτό, ορίστηκε τετραμελής επιτροπή από πραγματογνώμονες, αποτελούμενη από δύο μηχανολόγους, έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό κι έναν χημικό μηχανικό, που μετά από διεξοδική έρευνα θα συντάξει το σχετικό πόρισμα που θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Αντώνη Καλαϊδόπουλο, «το κλιμάκιο των εμπειρογνωμόνων θα ξεκινήσει τις έρευνες μόλις η εταιρία αντλήσει τα νερά που έχουν κατακλύσει το χώρο που σημειώθηκε η έκρηξη και η ακολούθησε η πυρκαγιά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top