Πάτρα: Βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας στη Μαλένα

Σημαντικά ευρήματα στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού

Ίχνη ύποπτης χημικής ουσίας βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στη Μαλένα. Η ουσία αυτή δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί. Οι τοξικολογικές εξετάσεις συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η ακριβής ποσότητα και το είδος της ουσίας. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις κι ίσως νέες συλλήψεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί ίχνη ύποπτης ουσίας και στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, το κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή του 2019, με τους ιατροδικαστές να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια».

Αποκλειστικό Star: «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός», λέει ο Μάνος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Real News, στις έρευνες που έγιναν εκ νέου στα «πλακίδια» με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, βρέθηκε χημική ουσία, η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν γίνει μετά τον θάνατο του παιδιού. Αυτό σημαίνει πως η ουσία αυτή δεν ήταν ανάμεσα στα φάρμακα που έπαιρνε το κοριτσάκι, το οποίο είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. 

Η Μαλένα Δασκαλάκη

Η μικρή Μαλένα

Για τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται για τη Μαλένα, ακολουθείται η ίδια ακριβώς μέθοδος που αποκάλυψε και την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και οδήγησε στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Πάτρα: Το Κοινό Στοιχείο Στους Θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πλέον οι τοξικολογικές βρίσκονται στο στάδιο της ποσοτικοποίησης, ώστε να προκύψει με ακρίβεια η ποσότητα και το είδος της ουσίας που φαίνεται πως έχει εντοπιστεί, ώστε να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη του Μαρτίου 2019, όπου διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Κατέληξε μετά από αιφνίδιο θάνατο, αφού είχε ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη της χημειοθεραπεία. Πλέον ερευνάται και η φαρμακευτική αγωγή που δινόταν στο παιδί, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η νέα ουσία χορηγήθηκε από άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Πάτρα: Οι 8 ανατριχιαστικές λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά της

Ιατροδικαστές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο τοξικολογικός έλεγχος πρέπει να γίνει, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η χορήγηση τοξικής ή αναισθητικής ουσίας και κατόπιν επιχειρήθηκε ο ασφυκτικός θάνατος στο 3,5 ετών κορίτσι. 

Πάτρα: Πιθανόν να υπάρξουν νέες συλλήψεις

Από την άλλη πλευρά συνεχίζονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και για την Ίριδα, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περίπτωση του βρέφους δεν αναμένεται να διαπιστωθεί η χορήγηση κάποιας ουσίας. 

Πάτρα: «Η μάνα του Μάνου έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού»

Κι αυτό γιατί το 6,5 μηνών βρέφος πέθανε στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο. 

Πάντως μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις. 

Πάτρα: «Ξάδελφος της Πισπιρίγκου ο τεχνικός που "έσβησε" τα αρχεία της»

Πολύ σύντομα αναμένεται να  κληθούν για κατάθεση συγκεκριμένοι άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών, στους οποίους περιλαμβάνεται και η προφυλακισμένη μητέρα τους. 

Είχε πεθάνει η Μαλένα κι ο Μάνος έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους

Μεταξύ αυτών που θα κληθούν θα είναι ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, αλλά και η θεία τους, η οποία ήταν παρούσα στο σπίτι όταν πέθανε η Ίριδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top