Πάτρα: Οι 8 ανατριχιαστικές λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα σε ζωγραφιά της

«Η μαμά μου σήμερα ...» - Ζωγράφισε μουτζουρωμένα πρόσωπα και αγγελάκια

Μετά από εντολή της 18ης ανακρίτριας, ορισμένες από τις ζωγραφιές που έκανε η Τζωρτζίνα και βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου στην Πάτρα πρόκειται να εξεταστούν από πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγο. 

Μία από αυτές περιλαμβάνει οκτώ λέξεις, οι οποίες κρίνονται πολύ σημαντικές και πρέπει να διερευνηθούν. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή T LIVE της Τατιάνας Στεφανίδου, οι λέξεις αυτές είναι: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό». 

Πάτρα: «Η μάνα του Μάνου έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού»

Η ζωγραφιά αυτή δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και άλλα δύο σχήματα που μοιάζουν με καρδούλες. Μέσα στα πλαίσια το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Οι δύο είναι μουτζουρωμένες, ενώ οι άλλες δύο μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι τους φωτοστέφανα. Τέλος, υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου και δεν έχει φωτοστέφανο. 

Τι δείχνουν οι άλλες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές εξετάζουν σίγουρα τρεις ζωγραφιές. Η πρώτη που μπαίνει στην έρευνα περιέχει λίγα λόγια της 9χρονης για τη μητέρα της: «Στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπήρχε έγγραφο στο κρεβάτι της Τζωρτζίνας για κεταμίνη

Η δεύτερη ζωγραφιά έχει έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητας και η ανάλυση της είναι ανατριχιαστική. Σε αυτή το παιδί είναι σαν να ζητά βοήθεια.

Έχει ζωγραφίσει τον εαυτό του αλλά και τις αδερφές του ως αγγέλους, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο, κάτι που δείχνει φόβο και γενικότερη αμφιθυμία συναισθημάτων. Στη ζωγραφιά αυτή γράφει «Για εσάς» με κόκκινα μεγάλα γράμματα.

Η τρίτη είναι η ζωγραφιά με τις οκτώ λέξεις που αναλύθηκε παραπάνω. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top