Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπήρχε έγγραφο στο κρεβάτι της Τζωρτζίνας για κεταμίνη

Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της ότι δεν ήξερε τίποτα για την ουσία

Ένα έγγραφο «φωτιά» έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Με αυτό καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι έμαθε τι είναι η κεταμίνη λίγη ώρα πριν τη σύλληψή της. 

Η πλευρά της κατηγορούμενης  μητέρας υποστηρίζει ότι η κεταμίνη δόθηκε στο Ωνάσειο και στη ΜΕΘ της Πάτρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αλλά η ίδια επιμένει ότι δεν το γνώριζε τότε.

Πάτρα: Οι τρεις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται από τις αρχές

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, πάνω στο νοσοκομειακό κρεβάτι της Τζωρτζίνας υπήρχε ένα έγγραφο για τη συνεχή ενημέρωση των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, στην οποία εισήχθη στις 11 Απριλίου 2021 μετά από το πρώτο επεισόδιο με ανακοπή που είχε πάθει.

Ένα έγγραφο «φωτιά» καταρρίπτει τον ισχυρισμό της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη

Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα πως η κεταμίνη μπορεί να χορηγηθεί στο παιδί, σε πολύ μικρότερη δόση από αυτή που σκότωσε το κορίτσι εννιά μήνες μετά. Συγκεκριμένα, αναγράφεται ότι η δόση πρέπει να είναι ένα ή δύο μικρογραμμάρια και όχι μεγαλύτερη. Αντίθετα με αυτή την οδηγία η Τζωρτζίνα κατέληξε από δόση, σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση, που ισοδυναμεί με έξι μικρογραμμάρια «ικανή να σκοτώσει ελέφαντα», όπως είχαν πει χαρακτηριστικά οι ειδικοί.

«Έδωσαν δύο φορές κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου»

Αυτό το έγγραφο λοιπόν, ακυρώνει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι δηλαδή δεν γνώριζε για την κεταμίνη αφού το έγγραφο ήταν μπροστά της για μήνες, όταν νοσηλευόταν το παιδί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top