Πάτρα: «Η μάνα του Μάνου έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του παιδιού»

Φίλη της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη κάνει αποκαλύψεις

Φίλη των γονιών του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε πως η μητέρα του έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχε δει μελανιές στα χέρια και στο κορμάκι της Τζωρτζίνας. Φοβόταν τη Ρούλα και την οικογένειά της. Δεν είχαν καλές σχέσεις.

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε φίλη της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με τη μικρή Τζωρτζίνα και τις καταγγελίες που είχαν γίνει για την κακοποίησή της. 

Πάτρα: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν η ίδια η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη. 

Όπως είπε, η γυναίκα δεν είχε καλές σχέσεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένειά της και αυτό γιατί η Ρούλα είχε αποκόψει τον Μάνο από τους γονείς του. 

Πάτρα: «Ξάδελφος της Πισπιρίγκου ο τεχνικός που "έσβησε" τα αρχεία της»

«Η μητέρα του Μάνου μου είχε πει ότι είχε δύο χρόνια να δει τα παιδιά και ότι δεν είχαν πολλές σχέσεις. Η Ρούλα τους είχε αποκόψει, δεν ήθελε επαφές. Αυτά που ακούγονται για τις καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού όταν η Τζωρτζίνα ήταν εννέα μηνών τις έκανε η μητέρα του Μάνου», είπε η γυναίκα. 

Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε κάνει ανώνυμα την καταγγελία γιατί φοβόταν ότι ο Μάνος δε θα της ξαναμιλήσει ποτέ. 

Πάτρα: Οι τρεις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται από τις αρχές

«Φοβόταν και τη Ρούλα και την οικογένειά της. Είχε κάνει μια νύξη στον Μάνο κι εκείνος είχε θυμώσει. Η Ρούλα τον χειραγωγούσε τον Μάνο, τον έφερνε στα μέσα της. Τον είχαν στρέψει εναντίον της μητέρας και του πατέρα του. Δε δεχόταν κουβέντα για τη Ρούλα», είπε η γυναίκα. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είχε δει μελανιές στα χέρια και στα πλευρά της Τζωρτζίνας και είχε θορυβηθεί και γι’ αυτό έκανε την καταγγελία. 

Η οικογένεια Πισπιρίγκου εξηγεί γιατί πέταξε τα αντικείμενα από τους τάφους

Όσο για το παιδί, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή που είχε πάθει την εγκεφαλοπάθεια, ο Μάνος το πήγε στη μητέρα του και όταν της είπαν ότι έπρεπε να φύγουν δεν ήθελε και φαινόταν τρομαγμένο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top