Η οικογένεια Πισπιρίγκου εξηγεί γιατί πέταξε τα αντικείμενα από τους τάφους

Οργή προκάλεσε η κίνηση της μητέρας και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξήγησε γιατί πέταξαν από τον τάφο της Τζωρτζίνας και της Ίριδας τα κουκλάκια που είχε αφήσει απλός κόσμος για τα παιδιά. 

Οργή προκάλεσε η κίνηση της αδελφής και της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου να πετάξουν από τον τάφο της Ίριδας και της Τζωρτζίνας κουκλάκια που είχε αφήσει εκεί απλός κόσμος μετά από τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Είχε πεθάνει η Μαλένα κι ο Μάνος έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια της κατηγορούμενης βρίσκεται σε πάρα πολύ δεινή θέση. 

Εδώ και καιρό ήθελαν να πάνε στο μνήμα των παιδιών, όμως δεν μπορούσαν καθώς δεχόντουσαν αρνητικά σχόλια και προπηλακισμούς από ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. 

Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει»

Τελικά, τα κατάφεραν πριν από μερικές μέρες, καθώς πήγαν στο νεκροταφείο πάρα πολύ νωρίς το πρωί για να μη συναντήσουν κανέναν. Ωστόσο, η κίνησή τους να πετάξουν τα αντικείμενα που είχαν αφήσει για τα τρία μικρά κορίτσια απλοί άνθρωποι, που συγκλονίστηκαν από τους θανάτους τους, προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης. 

Η αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φάρμακο -«συνεργό» της κεταμίνης

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο, είπε πως πήγαν στον τάφο των παιδιών για να τον καθαρίσουν. Πέταξαν λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια και κάποια κουκλάκια που είχαν λερωθεί, λόγω των πρόσφατων λασποβροχών. 

Πάτρα: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές του φωτογραφίες»

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι δεν υπήρχε κανένα μένος για τον κόσμο που άφησε τα αντικείμενα αυτά για να τιμήσει τα τρία παιδιά κι ο,τι έγινε, έγινε μόνο για λόγους καθαριότητας και ευταξίας στο μνήμα των παιδιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top