Πάτρα: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές του φωτογραφίες»

Ρούλα και Μάνος είχαν λίστα με αγωγές σε δημοσιογράφους

Οικογενειακή φίλη κατήγγειλε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τις έστελνε ανάρμοστες φωτογραφίες και την πολιορκούσε ερωτικά. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το ζεύγος Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη σχεδίαζε να βγάλει χρήματα από αγωγές εναντίον δημοσιογράφων.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλε πως ο 30χρονος της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Μάνο για το τεστ πατρότητας

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες, πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του», είπε στο Πρωινό η γυναίκα.

Όπως είπε της έστελνε αισχρές φωτογραφίες, τις οποίες τις έσβηνε αμέσως, ενώ του είχε εκφράσει και την οργή της για τις πράξεις του. 

Πάτρα ιατροδικαστές: Γιατί καθυστερεί το πόρισμα

«Του έστειλα ένα μήνυμα και του είπα “Άμα σε δω πουθενά στον δρόμο θα σε φτύσω, ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα”», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η οικογενειακή φίλη.

Και πρόσθεσε: «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου, ρε συ, και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ… ».

Αποκάλυψη για Ίριδα – Μαλένα: Το μυστικό του θανάτου κρύβεται στη νοσηλεία

Συνήθως της έστελνε τα άσεμνα μηνύματα όταν ταξίδευε εκτός Πάτρας για τη δουλειά του και όταν εκείνη του ζήτησε τον λόγο, της ζήτησε απλά συγγνώμη. 

«Δε μου είπε τίποτα, κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα που πήγαμε στο μνήμα των παιδιών. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα. Στις αρχές ήταν καλός, “τι κάνεις” κι αυτά… “Τώρα πάω ταξιδάκι” μου έλεγε “θα γυρίσω το πρωί, θα πάω σπίτι να κοιμηθώ, να παίξω και με τη μπέμπα”. Την άλλη μέρα του έγραψα “γύρισες;”. “Έχω φτάσει μου λέει εδώ, ξεφορτώνω και πάω σπιτάκι”. “Πήγαινε παίξε με την Ίριδα” του είπα “και στείλε μου και φωτογραφίες”», είπε.

Αποκάλυψη για την κεταμίνη: Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου

Της έλεγε, μάλιστα, να σβήνει τα ροζ μηνύματα που της έστελνε για να μην καταλάβει τίποτα η Ρούλα ή κάποιος άλλος. 

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι τον ρώτησε πώς απέκτησε την πολυσυζητημένη μηχανή, σε μια εποχή που ζητούσε χρήματα για τα ιατρικά έξοδα της Τζωρτζίνας, κι εκείνος της απάντησε ότι την είχε αγοράσει με δόσεις. 

Πάτρα: Ρούλα και Μάνος ετοίμαζαν αγωγές κατά δημοσιογράφων

Στην ίδια εκπομπή ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε ότι το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη σχεδίαζε να βγάλει πολλά χρήματα από αγωγές που σκόπευαν να καταθέσουν εναντίον δημοσιογράφων. 

Αποκάλυψη: Γιατί ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών η Πισπιρίγκου

«Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις», είπε ο κ. Αναστασόπουλος.

Όταν, όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος αποστασιοποιήθηκε, καθώς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, δεν μπορούσαν πλέον να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από δημοσιογράφους, τους οποίους θα κατηγορούσαν για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Πάτρα: «Η ρήξη Ρούλας - Μάνου θα φέρει αποκαλύψεις που δε φανταζόμαστε»

«Είχαν καταρτήσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος. Είχαν κάνει μια λίστα με 15 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ, Γιώργο μου, στη λίστα ήσουν για 500 χιλιάρικα. Το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες. Όλοι ήταν εκεί στο πεντακοσάρικο», κατέληξε ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top