Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Μάνο για το τεστ πατρότητας

Επιμένει στην αθωότητά της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πέρασε τις μέρες του Πάσχα μέσα στη φυλακή. Επιμένει ότι είναι αθώα. Προτίθεται να υποβάλει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη αν ζητήσει τεστ πατρότητας.

Δύσκολες ώρες πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μέσα στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ζήτησε από τη μητέρα και την αδελφή της να της πάνε φωτογραφίες των τριών κοριτσιών της. Η ίδια επιμένει στην αθωότητά της και επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται. 

Αποκάλυψη για Ίριδα – Μαλένα: Το μυστικό του θανάτου κρύβεται στη νοσηλεία

«Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα», είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Mega.

Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της

«Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πρέπει να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δε δόθηκε από την κατηγορούμενη», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αποκάλυψη για την κεταμίνη: Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, ειδικά χθες που θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα. 

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δε βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο», είπε ο συνήγορός της.

Σχολιάζοντας το τεστ πατρότητας, που θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης και την εν γένει στάση του, αποκάλυψε πως υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της 33χρονης. 

Πάτρα: Έδρασε μόνη της ή με συνεργούς η Πισπιρίγκου;

«Και οι δύο γονείς είχαν πάει να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δε φαινόταν να είχε αμφιβολίες για την πατρότητα, αυτό ίσως θα έπρεπε εάν ήταν αλήθεια, να τον απασχολήσει νωρίτερα. Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι η κατηγορούμενη θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της, αν προσφύγει για τεστ πατρότητας.

Αποκάλυψη: Γιατί ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών η Πισπιρίγκου

Σχολιάζοντας το τηλεφώνημα σε τηλεοπτική εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή που φέρεται να έκανε η Ρούλα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε:

«Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα. Είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας.  Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας».

Πάτρα: «Η ρήξη Ρούλας - Μάνου θα φέρει αποκαλύψεις που δε φανταζόμαστε»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί από την υπόθεση και ότι εργάζεται για να εκπροσωπήσει την κατηγορούμενη όσο καλύτερα γίνεται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top