Αποκάλυψη για Ίριδα – Μαλένα: Το μυστικό του θανάτου κρύβεται στη νοσηλεία

Εν αναμονή των μεγάλων ανατροπών στην υπόθεση

Κόκκινο χτυπάει η αγωνία για τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα

Οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές, που έχουν κληθεί να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της Πάτρας, εξετάζουν τους δύο φακέλους με πολύ προσοχή και  από μηδενική βάση ώστε να μην υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας των πορισμάτων που θα εκδώσουν.

Οι έρευνες για το θάνατο της μικρής Ίριδας έχουν μπει στην τελική ευθεία. Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγριας ξεψαχνίζουν το φάκελο της ώστε να διαπιστώσουν εάν ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, αλλά και ποιο μέσο χρησιμοποιήθηκε αν δεν ήταν το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια.  

Αποκάλυψη για την κεταμίνη: Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου

Η ιατροδικαστική έκθεση, όπως είχε διαπιστώσει η παθολογοανατόμος, έκανε λόγο για ένα σπάνιο νόσημα, την αγενεσία φλεβόκομβου. Ωστόσο, η ιατροδικαστής είχε σημειώσει  ως δεύτερη αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα.  

Αποκάλυψη: Γιατί ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών η Πισπιρίγκου 

Στην περίπτωση της Μαλένας, η πρώτη ιατροδικαστική έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια μία αιτία θανάτου, που δεν συνάδει με την κλινική εικόνα του παιδιού. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το φάρμακο στο νοσοκομείο που της χαλούσε το σχέδιο

Σπιτονοικοκυρά Πάτρα: Καταθέσεις και μαρτυρίες «καίνε» τον Δασκαλάκη

Οι επιστήμονες πρέπει να ανατρέξουν στο σύντομο βίο της Μαλένας και να ξεσκονίσουν τις νοσηλείες της μέχρι το θάνατό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top