Σπιτονοικοκυρά Πάτρα: Καταθέσεις και μαρτυρίες «καίνε» τον Δασκαλάκη

Οι κληρονόμοι ζητούν εκταφή, άρση απορρήτου και λογαριασμών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Δρομολογείται εκταφή της σορού της για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της, καθώς υπάρχουν πολλές αντιφάσεις από την οικογένεια της Πάτρας.  

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το φάρμακο στο νοσοκομείο που της χαλούσε το σχέδιο

Καταθέσεις και μαρτυρίες «καίνε» τον Δασκαλάκη

«Το κοριτσάκι πήγαινε στη γιαγιά. Της είχε αδυναμία, ήθελε να της γράψει το σπίτι. Πρέπει να είχε μιλήσει στη γιαγιά και να είχε πονηρευτεί. Φαίνεται πως της δίνανε υπνωτικά για να την έχουν σε αδράνεια. Σίγουρα η Τζωρτζίνα κάτι είδε», είπε μία μάρτυρας για την υπόθεση. 

Πάτρα: Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο της Ίριδας που δείχνουν ασφυξία

«Τα είχε τετρακόσια. Τα ήξερε όλα, ήταν πανέξυπνη, πολύ συνεργάσιμη. Γενικά σε όλα πάρα πολύ καλή. Ήταν αξιαγάπητη. Είπε ότι ο Μάνος είναι ένα κ@θ@ρμ@, ότι είναι όλοι μπλεγμένοι», δήλωσε η ίδια μάρτυρας.

Το τριώροφο στην οδό Μπιζανίου κρύβει πολλά μυστικά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτους της 69χρονης σπιτονοικοκυράς:

Μάνα και αδερφή Πισπιρίγκου πέταξαν αντικείμενα από τους τάφους των παιδιών

-    Έφυγε από σηψαιμία, όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου της, χάθηκε από καρκίνο, όπως έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ή μήπως συνέβη κάτι άλλο τον Σεπτέμβριο του 2020;

-    Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στον οποίο είχε κάνει πληρεξούσιο από το 2017, είχε αφήσει απλήρωτα χρέη, ενώ εισέπραττε περίπου 1.500 τον μήνα από δύο συντάξεις της για τον εξυπηρετεί;

Πάτρα: Ποιος βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

-    Ποιος σήκωσε μία σύνταξη της σπιτονοικοκυράς, μετά τον θάνατό της;

Ζητούν εκταφή, άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τραπεζικών λογαριασμών οι κληρονόμοι

Όσοι οι αρχές αναζητούν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, οι κληρονόμοι της ζητούν την εκταφή της.

«Δεν υπήρχε ιερό και όσιο σε αυτή τη δραματική ιστορία. Ο Δασκαλάκης λάμβανε τη σύνταξη της νεκρής γυναίκας, ακόμη και μετά τον θάνατό της. Εισέπραττε τη σύνταξή της χωρίς να αποδίδει καμία δόση δανείου ή άλλη υποχρέωση. Εδώ υπάρχει εγκληματική αμέλεια. Ζητούμε την εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς», είπε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς - Αμφισβητείται η αιτία θανάτου

Οι αντιφάσεις είναι πολλές. Άλλα έλεγαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Φεβρουάριο και άλλα έναν μήνα μετά.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Άλλα έλεγαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Φεβρουάριο του 2022 για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς και άλλα έναν μήνα μετά

«Η γυναίκα έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε. Την πήγαμε στο νοσοκομείο. Κατέληξε από σηψαιμία, είχε μια πληγή στο πόδι», είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης στις 5 Απριλίου 2022.

Κατερινόπουλος: «Μάνος και Ρούλα έδιναν κοκτέιλ χυμών στη σπιτονοικοκυρά»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Φεβρουάριο του 2022, δήλωνε: «Δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο. Είχε πολλά προβλήματα υγείας. Τη φρόντιζαν άλλες γυναίκες, όχι εγώ. Η γυναίκα αυτή έφυγε από τελευταίο στάδιο καρκίνου στο ενδομήτριο».

Αν ήταν βαριά άρρωστη, όμως, γιατί είχε γράψει μόνο δύο φορές φάρμακα το 2017 στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, όπως είχε αποκαλύψει το Star; Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο θάνατος της 69χρονης επισπεύστηκε διότι η σπιτονοικοκυρά ήταν παραμελημένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top