Πάτρα: «Κάποιος πήρε τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατό της»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των συγγενών της

Κάποιος «σήκωσε» τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου μετά τον θάνατό της. Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης. Έχει γίνει και ανάληψη μετρητών.

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου είναι άλλη μια πτυχή της υπόθεσης της Πάτρας, στην οποία αναμένεται σύντομα να πέσει φως. Σήμερα ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης αποκάλυψε πως κάποιος προχώρησε σε ανάληψη της σύνταξής της μετά τον θάνατό της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

«Δεν υπάρχει απάντηση για το θέμα της ανάληψης της σύνταξης. Έχουμε ανακαλύψει ότι από τον ΕΦΚΑ, έχει γίνει ανάληψη της σύνταξης από κάποιο ΑΤΜ της Πάτρας. Η εξέλιξη αφορά όποιον είναι πληρεξούσιος για την διαχείριση των οικονομικών της 69χρονης», ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος στο Mega.

«Μετά τον θάνατο της 69χρονης έχει γίνει ανάληψη της σύνταξής της. Αυτό στοιχειοθετεί απάτη προς το δημόσιο, είναι ποινικά κολάσιμο. Μόνο ο Εισαγγελέας μπορεί να διατάξει να δώσει η τράπεζα το βίντεο που μπορεί να βρίσκεται το πρόσωπο που έχει κάνει την ανάληψη. Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν το άτομο που είχε πληρεξούσιο», συμπλήρωσε.

Πάτρα: Τρίχες από τα μαλλιά της σπιτονοικοκυράς θα πάρει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βγάλει αναρτήσεις για να πουλήσει τα πράγματα της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατό της, ενώ η 69χρονη τους είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να μεταβιβάσει το οίκημα στη μικρή Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Αποκαλύψεις του γραφείου τελετών για τη σπιτονοικοκυρά

«Εκτός από την σύνταξη υπάρχουν και τραπεζικές αναλήψεις, τις οποίες είχε κάνει αυτός που είχε το πληρεξούσιο γι’ αυτές τις ενέργειες», συνέχισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά», λέει η αδελφή της Ρούλας

Αποκάλυψε τέλος ότι έχει ζητήσει την αποσφράγιση της οικίας της σπιτονοικοκυράς, καθώς μπορεί να έχει αφήσει κάποια διαθήκη, ενώ σημείωσε πως το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου έχουν αφήσει ένα χρέος στη ΔΕΗ, ύψους 15.000 ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top