Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς - Αμφισβητείται η αιτία θανάτου

«Πριν πεθάνει είχαν δώσει στη Ρούλα την ατζέντα της και χρήματα»

Όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το θρίλερ με τη σπιτονοικοκυρά - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (20/4/22)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εκταφής της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, προκειμένου να επανεξετάσουν τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας. «Πριν πεθάνει είχαν δώσει στη Ρούλα προσωπικά της αντικείμενα και χρήματα», λέει μάρτυρας.

Κατερινόπουλος: «Μάνος και Ρούλα έδιναν κοκτέιλ χυμών στη σπιτονοικοκυρά»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ πλέον εξετάζεται πολύ σοβαρά η εκταφή της σορού της, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Αν και έχουν περάσει 19 μήνες από τότε που η Ευγενία Κούτρα- Θεοδωροπούλου «έφυγε» από τη ζωή, οι διωκτικές Αρχές Αθήνας και Πάτρας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ετοιμάζονται να αιτηθούν την εκταφή της σορούς της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι Αρχές θέλουν να πάρουν δείγμα από τις τρίχες του κεφαλιού και από τους χόνδρους που ενώνουν τα οστά, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο.

Πάτρα - σπιτονοικοκυρά

Σημειώνεται ότι στο πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας, που σύμφωνα με μάρτυρες αμφισβητείται η γνησιότητά του, αναφέρεται ως αιτία θανάτου η σηψαιμία, από μια ανοιχτή πληγή.

Πάτρα: «Ο Μάνος αν και είχε πληρεξούσιο δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αν και είχε πληρεξούσιο να διαχειρίζεται τα οικονομικά της γυναίκας, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

«Απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου της σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπέστατη στην δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 € μηνιαίως.

Ακόμα, ο κ. Θεοδωρόπουλος ισχυρίζεται ότι η αείμνηστη Ευγενία «έφυγε» νωρίτερα από τη ζωή, καθώς δεν τη φρόντιζαν αυτοί που την είχαν αναλλάβει:

Η άτυχη γυναίκα "έφυγε" από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν.

Πάτρα: «Πριν πεθάνει είχαν δώσει στη Ρούλα την ατζέντα της και χρήματα»

Παράλληλα, μία ακόμη μάρτυρας, γειτόνισσα της σπιτονοικοκυράς και της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία δεν έχει καταθέσει ακόμα στι Αρχές γιατί φοβάται, φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα, να έχει αποκαλυπτικά στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές της άτυχης Ευγενίας.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι λίγο πριν η 69χρονη μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο ΠΓΝΠ, παραδόθηκαν στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου η ατζέντα, το κινητό τηλέφωνο κι ένας φάκελος με χρήματα της Ευγενίας – Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top