Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει»

Γιατί αναβάλλει το αίτημα αποφυλάκισης της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που την «καίνε» - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (18/4)

Αναβάλλεται το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Γιατί θα ξεκινήσει από την αρχή η ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. «Η Ρούλα έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: «Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη»

Αλλάζει τακτική η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη εδώ και σχεδόν έναν μήνα, κατηγορούμενη για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας. Αν και η μητέρα ήθελε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, ισχυριζόμενη ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να είναι στη φυλακή, τελικά η ενέργεια αυτή θα πάρει και άλλη αναβολή.

Η αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φάρμακο -«συνεργό» της κεταμίνης

Aιτία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν μπορεί να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο κλιπ στο youtube πριν λίγες μέρες

Συνεπώς, το αίτημα αποφυλάκισης δε θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της ιατροδικαστικής ομάδας Καρακούκη – Καλογριά για τα άλλα δύο παιδιά.

Πάτρα: Ξανά από την αρχή η ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ανατροπή στην ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η έρευνα ξεκινά πάλι από την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ant1, οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγριας ξεκινούν από την αρχή την ιατροδικαστική εξέταση, βάζοντας στο περιθώριο τα οποιαδήποτε ευρήματα βρέθηκαν στις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις της Χριστίνας Τσάκωνα για τη Μαλένα και της Αγγελικής Τσιόλα για τη μικρή Ίριδα. 

θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Μαλένα

θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Ίριδα

Αυτό σημαίνει ότι ξενικάει από την αρχή όλος ο εργαστηριακός, ιστολογικός και τοξικολογικός έλεγχος, ενώ θα γίνει και πλήρης νεκροτομική και εργαστηριακή μελέτη.

Αρμόδια πηγή δήλωσε στο δελτίο του σταθμού ότι χρειάζεται να δοθεί χρόνος στους ιατροδικαστές να εκτιμήσουν τα γεγονότα και να θέσουν την υπόθεση σε ασφαλή οδό συμπερασμάτων. 

Επίσης οι ίδιοι οι ιατροδικαστές δεν προσδιορίζουν τον χρόνο διάρκειας για την ιατροδικαστική έρευνά τους, καθώς θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα την υπονόμευε. Συνεπώς, πρόκειται να αργήσουν κι άλλο οι εξελίξεις όσον αφορά τα επίσημα πορίσματα και ότι αυτά συνεπάγονται.

Πάτρα: «Η Ρούλα είχε σχέδιο για τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εξέφρασε την άποψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει τις πράξεις της, καθώς, όπως είπε, έχει φτιάξει ένα σενάριο και θέλει να το τηρήσει κατά γράμμα.

«Εχω συζητήσει το θέμα με φίλους μου εγκληματολόγους. Αλλά βλέπω και τη στάση της. Είναι ένα άτομο που έχει κάνει focus σ’ αυτό το σενάριο που έχει επεξεργασθεί. Το θεωρώ απίθανο να ομολογήσει», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». 

Εχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις, που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία.

Ακόμα, ο ιδιωτικός ερευνητής εξέφρασε την άποψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και γι’ αυτό αναμένω τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις, ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί», ανέφερε ο ερευνητής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top