Είχε πεθάνει η Μαλένα κι ο Μάνος έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να εξομολογηθεί στη φυλακή το Πάσχα

Ο Μάνος έψηνε ανέμελος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Πώς πέρασε το Πάσχα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πηγή/βίντεο Mega

Φωτογραφίες δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος με παρέα, 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019. Τρία χρόνια μετά η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά το πρώτο της Πάσχα στη φυλακή. Μάλιστα, ζήτησε να εξομολογηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή.

Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο κλιπ στο youtube πριν λίγες μέρες

Εντύπωση έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη. Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της τρεισίμιση ετών Μαλένας, τον Μάιο του 2019 ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα γιόρτασε το Πάσχα ψήνοντας με φίλους. 

Πάτρα: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές του φωτογραφίες»

Σε φωτογραφίες που είχαν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε οργανώσει με φίλους του να ψήσουν στην αυλή του σπιτιού τους. Σε αυτές φαίνεται να είναι αρκετά ευδιάθετος, παρόλο που είχαν περάσει μόνο 17 ημέρες από τον θάνατο του κοριτσιού. «Είναι τρελός ο ψήστης», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, σύμφωνα με το Mega.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έψηνε ανέμελος μετά τον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να εξομολογηθεί στη φυλακή

Το πρώτο Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, τη Μεγάλη Παρασκευή η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να πάει στο κελί της ο ιερέας των φυλακών για να εξομολογηθεί, όπως και έγινε. Ο ίδιος ιερέας, μάλιστα, την κοινώνησε.

Μια ημέρα μετά, το Μεγάλο Σάββατο, η 33χρονη είχε έκτακτο επισκεπτήριο για τις ημέρες του Πάσχα από τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζήτησε να της πάνε στη φυλακή, εκτός από τις φωτογραφίες των τριών παιδιών της, και τρεις λαμπάδες, μία για κάθε παιδί, αφού φέτος θα ήταν η πρώτη χρονιά που δε θα πήγαινε η ίδια στο νεκροταφείο.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένειά της της πήγε τσιγάρα, πολλές τηλεκάρτες και χρήματα για φαγητό, καθώς φέρεται να μην της αρέσει το μενού των φυλακών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top