Πάτρα: «Ξάδελφος της Πισπιρίγκου ο τεχνικός που "έσβησε" τα αρχεία της»

Τι απαντά η Ρούλα μέσα από τη φυλακή, μέσω του δικηγόρου της

Ξάδελφος της οικογένειας Πισπιρίγκου από την Πάτρα φέρεται να είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τη Ρούλα να «σβήσει» τα ίχνη της από το διαδίκτυο. Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

Πάτρα: Βρέθηκε τεχνικός που βοήθησε τη Ρούλα να «σβήσει» τα ίχνη της;

Ο άνδρας που φέρεται ότι «έσβησε» τα ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τις ηλεκτρονικές συσκευές της είναι μακρινός ξάδελφος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1. 

Μάνος Δασκαλάκης: Όλη η αλήθεια για το video clip του

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό», πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα που διατηρούσε κατάστημα στην Πάτρα, το οποίο έκλεισε πρόσφατα. Η Ρούλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον είχε επισκεπτεί στο κατάστημά του στο παρελθόν, όμως όταν το έκλεισε, ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να την είχε επισκεπτεί στο σπίτι της, επί της οδού Μπιζανίου, προκειμένου να τη βοήθησει για να σβήσει τις αναζητήσεις της.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο άνδρας, που αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη στις Αρχές, είπε ότι όντως η Ρούλα τον είχε καλέσει αρκετές φορές στο σπίτι της. Ο ίδιος έκανε τη δουλειά του ως όφειλε, χωρίς ωστόσο να ξέρει τι ακριβώς είχε στο ιστορικό της η 33χρονη μητέρα.

Εκ των υστέρων φέρεται να συνειδητοποίησε ότι οι αναζητήσεις που είχε κάνει η Ρούλα για φάρμακα μπορεί να συνδέονται με την υπόθεση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Κατερινόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

Πάτρα: «Δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο», λέει η Ρούλα μέσω του δικηγόρου της

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τεχνικός υπολογιστών στον οποίο να έχει απευθυνθεί, ώστε να της σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσα μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία», είπε μιλώντας στον Ant1 και πρόσθεσε ότι σήμερα θα προσπαθήσει να το εξακριβώσει.

Αναφερόμενος σε εξώδικο που έστειλε η εντολέας του σε πρωινή εκπομπή, υπογράμμισε πως έχει εντολή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να προβεί σε καταγγελία, γιατί διακινούνται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την ίδια.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το αίτημα αποφυλάκισης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως η χρονοτριβή σχετίζεται με το γεγονός ότι αναμένεται να συμπληρωθεί ο φάκελος με τα έγγραφα που πρέπει να υπάρχουν για να είναι βάσιμο το αίτημα αποφυλάκισης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top