Πάτρα: «Δεν κακοποίησε η γιαγιά την Τζωρτζίνα», λέει ο θείος του Μάνου

Διαψεύδει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο θείος του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε πεπεισμένος ότι ο ανιψιός του δεν έχει σχέση με τους θανάτους των παιδιών του. Ο Μάνος δε μιλούσε για τη σχέση του με τη Ρούλα. Όπως είπε η οικογένεια παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις.

Συγκλονισμένος από όσα έχουν έρθει στο φως σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας δήλωσε ο θείος του Μάνου Δασκαλάκη, ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον μεγάλωσε. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε μηνύματα στον Νίκο Πορτοκάλογλου - Τι ζητούσε;

Διέψευσε κατηγορηματικά τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατήγγειλε κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 από συγγενικό πρόσωπο του Μάνου. Μάλιστα, τόνισε πως ο ανιψιός του ποτέ δεν του είχε μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο του. 

«Αυτά που λένε τώρα για κακοποίηση το 2014 μην τα ακούτε καθόλου. Είναι βλακείες. Δεν υπάρχει περίπτωση η γιαγιά που λένε να έχει κάνει κάτι στο παιδί», είπε. 

Πάτρα: «Η Ίριδα δίνει τη χαριστική βολή στη δράστιδα ή τους δράστες»

Τόνισε επίσης ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει καμία εμπλοκή σε όσα ακούγονται και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους. 

«Ο Μάνος δεν ευθύνεται για τίποτα από όλα αυτά. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά και το κεφάλι μου στην καρμανιόλα. Δε φταίει πουθενά», είπε. 

Πάτρα: Νέα σύλληψη φέρνει η κατάθεση «κλειδί»

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την Ρούλα, ο ίδιος τα έμαθε από την τηλεόραση, καθώς ο ανιψιός του δεν αναφερόταν στα οικογενειακά του. 

«Τον είχα ρωτήσει αν έχει τσακωθεί με τη Ρούλα, αλλά δε μου είχε απαντήσει ποτέ. Μου έλεγε ότι όλα είναι καλά. Ό,τι έμαθα το έμαθα από την τηλεόραση. Δε μου είχε εκμυστηρευτεί τίποτα. Δεν ήταν τέτοιο παιδί, δεν ήξερα τίποτα από όσα ακούγονται, ότι την έπιασε με άλλον. Ήταν τυπικό παιδί», συνέχισε ο θείος του Μάνου. 

«Ζω ένα μαρτύριο» - Τα κλάματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή

Τέλος, δεν έκρυψε τόσο ο ίδιος, όσο κι όλη η οικογένεια είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις και τόνισε πως τα στοιχεία που έχει η αστυνομία δείχνουν την ενοχή της Ρούλας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top