«Ζω ένα μαρτύριο» - Τα κλάματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή

Τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου το βράδυ πριν από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το 2014.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές δηλώνει ξανά αθώα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Κλαίει για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της μικρής Μαλένας και αναμένει να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισής της. Δεν κρύβει την απογοήτευσή της για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μιλά και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλώνοντας για μια ακόμα φορά αθώα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Αποκλειστικό: Η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τονίζει ότι άδικα βρίσκεται στη φυλακή και ότι δεν έχει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που ζει, ενώ αναμένει το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσουν οι δικηγόροι της.

Πισπιρίγκου

Για «μαρτύριο» μέσα στις φυλακές έκανε λόγο η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Θα υποβληθεί αίτημα αποφυλάκισης. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει», είπε η Ρούλα. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο λόγος που αργεί να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης

Σήμερα, μάλιστα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του πρώτου κοριτσιού, της Μαλένας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να λυγίζει για πρώτη φορά και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε. Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε», είπε.

Ο κουμπάρος της Ρούλας μόνο στο Star: «Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου»

Επιθυμία της, όπως είπε, είναι να βγει από το κελί της και να πάει στους τάφους των παιδιών της. 

Ρούλα Μάνος

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν κρύβει την απογοήτευσή της για τη στάση του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δε θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Πάτρα: «Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της Τζωρτζίνας»

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε στην εφημερίδα ότι δεν τρώει τίποτα κι έχει χάσει επτά κιλά ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένειά της είναι στο πλευρό της. Όλοι, πλην, του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη. 

Εκείνος έχει πλέον διαφοροποιήσει τη στάση του και βρίσκεται απέναντί της, κάτι που δεν έκρυψε ότι την έχει απογοητεύσει. 

Νέες δηλώσεις Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

«Τίποτα δε συμβαίνει μ’ εμένα και τον Μάνο. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, ουδέν σχόλιον», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top