Το μήνυμα που έστειλε η μάνατζερ Ρούλα Πισπιρίγκου στον Πορτοκάλογλου

Ήθελε να προωθήσει το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη

Δείτε το ρεπορτάζ του «Πρωινού»

Μήνυμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου, με το οποίο του ζητούσε να βοηθήσει τον τότε άγνωστο τραγουδιστή και σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, φέρεται να είχε στείλει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Πάτρα: Νέα σύλληψη φέρνει η κατάθεση «κλειδί»

πορτοκάλογλου πισπιρίγκου

μανος δασκαλακης τραγουδάει με κιθάρα

Στιγμιότυπο από το video clip του Μάνου Δασκαλάκη

Όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο η Πισπιρίγκου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορες αποκαλύψεις για εκείνη, αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη. 

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές… έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα… σας στέλνω το link. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έγραφε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή ακόμα και στο φετινό Survivor

Η 33χρονη μοιάζει να είχε τόσο πάθος και αγάπη για τον σύζυγό της που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να πετύχει στο τραγούδι και συστηνόταν ως μάνατζέρ του.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος έχει δηλώσει ότι ήθελε να διαγωνιστεί στο X-Factorγιατί του το είχε ζητήσει η κόρη του, Τζωρτζίνα, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι είχε κάνει δήλωση συμμετοχής και για το House of Fame, όπως και για το Voice και τον φετινό κύκλο του Survivor

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top