Φρίκη στην Καλαμάτα: 31χρονος ασέλγησε σε 5χρονο

Τι λέει η μητέρα του παιδιού στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της ασέλγειας ενός 31χρονου σε βάρος ενός 5χρονου αγοριού στην Καλαμάτα.

Ο άντρας συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε.

Για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, σε βάρος του μόλις 5 ετών αγοριού ο 31χρονος, που αρνείται όσα του αποδίδονται, κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε φασόλι

Η μητέρα του αγοριού μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως ο 31χρονος έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για παρόμοια περιστατικά.

«Το παιδί έκανε πατίνι έξω από το σπίτι. Αυτός το είδε και το έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο, έξω από το σπίτι μου ήταν. Και μετά του είχε κατεβάσει το παντελόνι. Βγήκα εγώ έξω από το σπίτι, βλέπω ότι δεν είναι εκεί το παιδί και μου λέει ο 31χρονος “είναι εδώ, τον έχω εγώ”. Εγώ είπα πως έρχομαι να τον πάρω και μου απάντησε “όχι, άστον παίζει μαζί μου”», είπε η μητέρα του 5χρονου.

Σόμπολος για Πάτρα: «Αν αποδειχθεί δολοφονία θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

Συνεχίζοντας: «Μετά το παιδί, όταν ήρθε στο σπίτι, μου είπε ότι του είχε κατεβάσει το παντελόνι και του ζητούσε να τον αγγίξει. “Μόλις, μαμά, βγήκες εσύ έξω και με φώναξες, μάζεψε το παντελόνι του και έφυγε, με παράτησε”».

Περιγράφοντας τον 31χρονο είπε πως δε της είχε δώσει καμιά τέτοια εικόνα: «Στη γειτονιά που ερχόταν δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Έμαθα μετά, βέβαια, ότι έχει παρελθόν με τέτοια περιστατικά. Έχει δύο παιδάκια ο συγκεκριμένος, απ’ όσο γνωρίζω, και περιμένει και το τρίτο με άλλη γυναίκα». 

Τέλος, είπε πως το παιδί έχει τρομοκρατηθεί από το περιστατικό: «Το παιδί δε βγαίνει από το σπίτι τώρα, φοβάται».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top