Σόμπολος για Πάτρα: «Αν αποδειχθεί δολοφονία θα είναι το έγκλημα του αιώνα»

«Στο τραπέζι των ερευνών υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα»

Για την μυστήρια υπόθεση με τους θανάτους των τριών αδελφών από την Πάτρα που «χάθηκαν» μέσα σε δυόμιση χρόνια μίλησε ο βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος.

Πάτρα θάνατος κοριτσιών: «Δε θα σε αφήσω να μου φύγεις»

«Έχω καλύψει στη μακροχρόνια δημοσιογραφική μου πορεία δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα, δυστυχήματα, ατυχήματα διαφόρων ειδών. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πάτρα: Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας, τόνισε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και επεξήγησε τι μπορεί να συμβαίνει: «Στα παθολογικά αίτια μπορεί να είναι κληρονομικότητα, μπορεί να είναι κάποια ασθένεια που δεν εντοπίστηκε. Μπορεί να είναι αμέλεια του ιατρικού προσωπικού, μπορεί να μην έγιναν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και φυσικά η εγκληματική ενέργεια. Δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα και να λέμε αυτός είναι αθώος ή ένοχος».

Πάτρα: «Τα τρία κορίτσια κατά 98% δολοφονήθηκαν», λέει ο Κατερινόπουλος

Θα πρέπει να περιμένουμε. Να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Στο τραπέζι των ερευνών υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ειδικούς και τις Αρχές.

Πάνος Σόμπολος: Τι είπε για τη συνέντευξη των γονέων από την Πάτρα στον γιο του, Γιώργο Σόμπολο

Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης μίλησε και για τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι γονείς των τριών κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον γιο του, Γιώργο Σόμπολο.

οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μιλούν στον Γιώργο Σόμπολο

Οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μιλούν για πρώτη φορά στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όπως είπε, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τη στάση των γονέων στη συνέντευξη, καθώς ήταν άξιο απορίας πως η μητέρα δεν «έχυσε ένα δάκρυ» κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεών τους. Η απάντηση του σε αυτές τις ερωτήσεις ήρθε μέσω άλλης υπόθεσης που συγκλόνισε παλαιότερα το πανελλήνιο:

Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν να πηγαίνει το δάκρυ κάτω και να φωνάζουν για τον σύζυγό της που είχε χαθεί “βοηθήστε με να βρούμε τον σύζυγό μου” και να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και αποδεικνύεται αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε σκοτώσει με τον εραστή της τον σύζυγό, τον είχε θάψει.

«Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας», πρόσθεσε ο κ. Σόμπολος. 

Στον αντίποδα, έφερε το παράδειγμα μιας διπλής δολοφονίας στη Λακωνία, όπου η κόρη των θυμάτων κατηγορήθηκε και φυλακίσθηκε για τη δολοφονία των γονιών της. Τελικά, όπως αποδείχθηκε τέσσερα χρόνια μετά, δεν τους σκότωσε η ίδια, αλλά μια συμμορία δολοφόνων.

«Όχι συμπεράσματα εμείς. Αφήστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν ωστόσο προκύψει εγκληματική ενέργεια, θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα», κατέληξε ο κ. Σόμπολος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top