Κυψέλη: Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Το Star στον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος

Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη, όπου δολοφονήθηκε ο μικρός Ανδρέας από τη μητέρα και τον σύντροφό της βρέθηκε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο Γιάννης Ευσταθίου. 

κουζίνα Κυψέλη

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, ένα δώμα, όπου ζούσαν η 29χρονη, ο σύντροφός της και τα δύο της παιδιά. Ο χώρος είναι τόσο μικρός που ακυρώνει τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν κατάλαβε ότι ο σύντροφός της δολοφόνησε τον γιο της γιατί έπαιζε παιχνίδια στο κινητό της τηλέφωνο. 

Κυψέλη: «Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Η ταράτσα μάλιστα, όπου ο 33χρονος Πολωνός έφτιαξε τον αυτοσχέδιο τάφο, όπου έθαψε το αγγελούδι είναι ορατή από πολλά διαμερίσματα στην περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι όλα έγιναν σε ώρα που δεν είχε κόσμο για να μη γίνουν αντιληπτοί. 

Κυψέλη: Και η μητέρα του 7χρονου είχε χρειαστεί βοήθεια ως παιδί

Οι αστυνομικοί που έκαναν τις έρευνες στο δώμα, βλέποντας τον χώρο απέρριψαν από την αρχή τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν μετείχε στη δολοφονία του ίδιου της του παιδιού. 

Κυψέλη: «Ηταν ρεμάλι κι παλιοτόμαρο»

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το αγοράκι δεν έβγαλε με τα χεράκια του τη μονωτική ταινία από το στόμα του. Η απάντηση είναι προφανής. Είτε του είχαν δέσει και τα χέρια, είτε το είχαν ακινητοποιήσει μέχρι που ξεψύχησε. 

Στον Εισαγγελέα η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της

Γείτονας μάλιστα που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή χαρακτήρισε τον 33χρονο «ρεμάλι» και «παλιοτόμαρο», που όπως είπε τον είχε κλέψει πάρα πολλές φορές. 

Κυψέλη: Με σκυμμένο κεφάλι στον εισαγγελέα η μάνα του νεκρού Ανδρέα

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια για να απολογηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top