Κυψέλη: «Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Τι λέει ο πατέρας του Ανδρέα μέσα από το ψυχιατρείο

Μόλις σήμερα ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα για την άγρια δολοφονία του από τον σύντροφο της μητέρας του στο σπίτι, όπου διέμεναν στην Κυψέλη. 

Όπως είπε ο ίδιος στον Alpha έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά. 

Στον Εισαγγελέα η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της

«Άφησα τα παιδιά με τη μητέρα τους. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τα πρόσεχε, τα φρόντιζε, πήγαιναν σχολείο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Της είχα στείλει μηνύματα στο Facebook και στο Instagram, αλλά δε μου είχε απαντήσει», είπε μέσα από το ψυχιατρείο, όπου νοσηλεύεται. 

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα τέσσερις φορές. Αυτό που περίμενε, όπως είπε, ήταν να γίνει καλά, να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στην Ελλάδα για να δει τα παιδιά του. 

Κυψέλη: Με σκυμμένο κεφάλι στον εισαγγελέα η μάνα του νεκρού Ανδρέα

«Θέλω να γυρίσω και να σκοτώσω αυτόν που έκανε αυτό το κακό στο παιδί μου», είπε, ενώ δεν γνώριζε ότι η κόρη του είχε ανατεθεί σε ανάδοχη οικογένεια γιατί δεχόταν βία από τη μητέρα και τον σύντροφό της. 

Κυψέλη: Σοκάρουν τα λόγια του 33χρονου Πολωνού

Την ίδια ώρα σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα λόγια του 33χρονου Πολωνού στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για τη δολοφονία του μικρού Ανδρέα. 

Κυψέλη: Πώς θα μπορούσε να είχε σωθεί ο 7χρονος Ανδρέας

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες», είπε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο 33χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού, μαζί με την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2017, στο διαμέρισμα που διέμενε τότε το ζευγάρι, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη.

Κυψέλη: Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη στην αστυνομία

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο "τάφο" με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου κι αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη. 

Κυψέλη: Εδώ έκρυβαν τα οστά του επτάχρονου παιδιού

Ωστόσο αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι η μητέρα λέει ψέματα και ότι ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί έχανε τη ζωή του από ασφυξία. 

Φρίκη στην Κυψέλη: Ο Πολωνός κουβαλούσε τα οστά του παιδιού στη δουλειά

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για τη σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης θα οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top