Φρίκη στην Κυψέλη: Ο Πολωνός κουβαλούσε τα οστά του παιδιού στη δουλειά

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του μικρού Ανδρέα

Σοκ, ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του επτάχρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον σύντροφό της. 

μητέρα Κυψέλη

Η μητέρα του 7χρονου που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Το 2018 οι δάσκαλοι του μικρού Ανδρέα και της αδελφούλας του παρατήρησαν ότι τα παιδάκια είχαν μώλωπες και σημάδια ξυλοδαρμού στα κορμάκια και στα προσωπάκια τους. Τότε έγινε καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες αποφάσισαν να δοθεί το κοριτσάκι σε ανάδοχη οικογένεια. 

Θρίλερ στην Κυψέλη: Σκότωσε τον γιο της κι έκρυβε τα οστά του στη βεράντα!

Όμως εκείνη την περίοδο χάθηκαν τα ίχνη του επτάχρονου. Σε ερώτηση πού βρισκόταν το παιδί, η μητέρα απάντησε πως το είχε πάρει ο πατέρας του στην Πολωνία και δεν έμενε πια μαζί της. 

διαμέρισμα κυψέλη

Το διαμέρισμα, όπου έμενε το ζευγάρι και έκρυβε τα οστά του παιδιού για πέντε χρόνια

Όμως πριν από δύο τρεις μήνες το τμήμα Ανθρωποκτονιών δέχθηκε καταγγελίες ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτό το παιδί. Ξεκίνησαν λοιπόν έρευνες για τον εντοπισμό του και διαπιστώθηκε ότι ο μικρός δεν είχε βγει ποτέ από την Ελλάδα. 

Τελικά σήμερα βρέθηκαν στο σπίτι της μητέρας του παιδιού, όπου μετά από έρευνες εντόπισαν τα οστά του μικρού αγοριού σε αποθηκευτικό χώρο καναπέ που βρισκόταν στη βεράντα. 

Κυψέλη: «Ήταν πολύ άτακτος και ατίθασος»

Ο Πολωνός σύντροφος της μητέρας, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του. Όπως είπε το παιδί ήταν πολύ άτακτο, ζωηρό και φώναζε. Τη μοιραία μέρα για μια ακόμα φορά το τιμωρούσε αφήνοντάς το νηστικό και αναγκάζοντάς το να στέκεται όρθιο για πολλή ώρα. 

Κυψέλη έγκλημα

Η αστυνομία βρήκε τα οστά του παιδιού σε αποθηκευτικό χώρο σε καναπέ στη βεράντα

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται, του έδεσε μονωτική ταινία γύρω από το στόμα του και το άφησε μόνο του μέσα στο δωμάτιο. Όταν γύρισε μετά από αρκετή ώρα, διαπίστωσε πως το παιδί ήταν νεκρό. 

Η μητέρα, η οποία επίσης συνελήφθη, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα, ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν την πιστεύουν και θεωρούν ότι όχι μόνο βοήθησε τον σύντροφό της να κρύψει τη σορό του παιδιού της, άλλα όση ώρα εκείνος το βασάνιζε, δεν έκανε τίποτα για να το σώσει, αλλά έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή.

Κυψέλη: Κουβαλούσε τα οστά του παιδιού στη δουλειά του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ο 34χρονος κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα στο μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν τότε στην Κυψέλη και «έθαψε» το άψυχο κορμάκι του μικρού Ανδρέα. 

ο μικρός με τη μητέρα του στην Κυψέλη

Ο 7χρονος με τη μητέρα του

Στη συνέχεια όμως αλλάξαν σπίτι, με αποτέλεσμα να βάλει τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, την οποία κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε στη δουλειά του στην οικοδομή. 

Το ζευγάρι που συνελήφθη το πρωί και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ομολόγησε και πρόκειται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top