Θρίλερ στην Κυψέλη: Σκότωσε τον γιο της κι έκρυβε τα οστά του στη βεράντα!

Συνελήφθησαν η μάνα του 7χρονου και ο Πολωνός σύντροφός της

Μια φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως, με θύμα ένα 7χρονο αγοράκι. Kατηγορούμενοι για τη δολοφονία του το 2017, είναι η Ελληνίδα μητέρα του και ο Πολωνός σύντροφός της, οι οποίοι ομολόγησαν ότι το έπνιξαν με μονωτική ταινία.

Μάνα και εραστής έκρυβαν τα οστά του μέσα σε μια μεγάλη εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους στην Κυψέλη.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο του Star, η γυναίκα ήταν παντρεμένη το 2015 με έναν Πολωνό, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν και ο άντρας επέστρεψε στην Πολωνία. Στη συνέχεια, η γυναίκα έκανε σχέση με έναν άλλο Πολωνό, ο οποίος ήταν μέθυσος και φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά. 

Το κορίτσι της οικογένειας είχε δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια

Το 2018, από το σχολείο των παιδιών διαπιστώθηκε ότι το μεγαλύτερο παιδί, το κορίτσι, είχε κακοποιηθεί. Μετά από εισαγγελική παρέμβαση το κορίτσι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Όταν ερωτήθηκε η μητέρα των παιδιών τότε πού είναι το αγόρι, ισχυρίστηκε ότι το είχε ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία. Μετά από πληροφορία που έφτασε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, η υπόθεση άρχισε να διερευνάται σε βάθος και διαπιστώθηκε ότι ο βιολογικός πατέρας βρισκόταν κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική από το 2018.

Έθαψαν σε δώμα το πτώμα του 7χρονου

Ακόμη πιο συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που ακολουθούν για τον φρικιαστικό θάνατο του παιδιού. Το αγόρι είχε ασφυκτικό θάνατο με μονωτική ταινία. Ο Πολωνός σύντροφοςω της μάνας του παιδιού, που ήταν οικοδόμος, έθαψε σε δώμα το πτώμα του 7χρονου. Τότε, το ζευγάρι έμενε σε άλλο σπίτι και όχι σε αυτό της Κυψέλης.

Όταν έφτασε η ώρα να μετακομίσει η μάνα με τον εραστή της στο σπίτι της Κυψέλης, πήραν τα κόκκαλα του παιδιού, τα έβαλαν σε μια εργαλειοθήκη, την οποία τοποθέτησαν κάτω από καναπέ που βρισκόταν στη βεράντα! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top