Δολοφονία Άλκη: Τραυματισμένος από μαχαίρι ένας από τους συλληφθέντες

Νέο βίντεο με τη δράση του «τάγματος εφόδου»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ένας από τους συλληφθέντες έχει τραυματιστεί από μαχαίρι, ενώ στη δημοσιότητα βγήκε νέο βίντεο με την κίνηση των οχημάτων, όπου επέβαιναν οι δράστες λίγο πριν από το έγκλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας 22χρονος Αλβανός, που βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί, έχει τραυματιστεί στην παλάμη του χεριού του από μαχαίρι, που κρατούσε και το οποίο φέρεται να του γλίστρησε, στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον 19χρονο φοιτητή.

Δολοφονία Άλκη: Αποτυπώματα πάνω στο δρεπάνι «δείχνουν» τον 21χρονο Έλληνα

Φέρεται μάλιστα να είναι το άτομο που διακρίνεται στο βίντεο από τη δολοφονία, να βρίσκεται στα σκαλιά της πολυκατοικίας και να χτυπά κάποιο από τα παιδιά, πιθανόν τον 19χρονο. 

συλληφθέντες

Ένας από τους συλληφθέντες έχει τραύμα από μαχαίρι στο χέρι του

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε από αστυνομικούς, όμως οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν στοιχεία στα χέρια τους που αποδεικνύουν ότι ο τραυματισμός του προέρχεται από το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε στον Άλκη. 

Δολοφονία Άλκη: «Αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί»- Σοκάρει ιατροδικαστής

Δολοφονία Άλκη: Τα στοιχεία που «δείχνουν» τον 21χρονο ως δολοφόνο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος, τον οποίο έχουν κατονομάσει οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες, ως εκείνον που κρατούσε το δρεπάνι και δολοφόνησε τον Άλκη, μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Γαζή.

Δολοφονία Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε

Το όχημα βρισκόταν στη συγκεκριμένη οδό προκειμένου να κλείσει την οδό διαφυγής για τον Άλκη και την παρέα του, που δέχτηκαν επίθεση από την οδό Πλαστήρα.

Ένα επιλέον στοιχείο είναι πως ο 21χρονος είχε πέσει και ο ίδιος θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αντίπαλους οπαδούς, πριν έναν χρόνο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει την όρασή του και ενδεχεται να ήθελε να εκδικηθεί. 

Δολοφονία Άλκη: Ο ρόλος του 23χρονου

Όσον αφορά στον ρόλο του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη πρώτος, φαίνεται ότι τελικά δε συμμετείχε στην επίθεση γιατί όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του δεν τράβηξε το χειρόφρενο. Έτσι το ΙΧ άρχισε να τσουλάει και επέστρεψε και πάλι στη θέση του οδηγού για να το σταματήσει. 

Δολοφονία Άλκη: Αυτό Είναι Το Φονικό Δρεπάνι Που Τον Σκότωσε

Νέο βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα ακόμα βίντεο- ντοκουμέντο που δείχνει τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν επιτεθούν στον Άλκη και την παρέα του. 

Στο βίντεο, που δημοσιεύει το mynews.gr, φαίνεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα πριν από την οδό Γαζή, όπου ξεψύχησε ο Άλκης. 

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος - Κατονόμασε τους δράστες

Διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η διέλευση των οχημάτων γίνεται περίπου 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν δηλαδή οι δράστες κατέβουν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια οι γονείς του Άλκη

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασαν σήμερα το πρωί οι γονείς του  Άλκη. Μαζί τους οι δυο φίλοι του νεαρού που δέχθηκαν επίσης επίθεση. 

Άλκης

Οι γονείς του Άλκη βρέθηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας

«Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» - Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη

Μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια, βρέθηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη. 

ΆΛκης Καμπανός

Οι γονείς του 19χρονου ζητούν κάθαρση στον οπαδικό χώρο

Οι γονείς του 19χρονου, επιδεικνύοντας τεράστια δύναμη και μεγαλέιο ψυχής ζητούν την κάθαρση του οπαδικού χώρου για να μην υπάρξουν άλλοι γονείς που θα θρηνήσουν τα παιδιά τους και να αποδοθούν ευθύνες στους δολοφόνους του Άλκη. 

Δολοφονία Άλκη: «Κοπρόσκυλα», «δολοφόνοι», φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος

«Θέλουμε να δούμε μια κάθαρση από αυτά τα άσχημα γεγονότα που γίνονται τα τελευταία χρόνια», είπε ο πατέρας του Άλκη κι έκανε έκκληση στον κόσμο που τους συμπαραστέκεται να μην προπηλακίζει τους δράστες. 

Θεοδωρικάκος: «Μέσα στην ημέρα το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι έχουν βγει εντάλματα για 11 ανθρώπους και οι 9 είναι στη φυλακή, ανακρίνονται και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως τον δολοφόνο του Άλκη οι συλληφθέντες

«Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως «η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα».

Όσον αφορά στις συλλήψεις που εκκρεμούν διεμήνυσε πω θα πρέπει να ολοκληρωθούν. 

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ένας από τους συλληφθέντες

«Η μια βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη πρόκειται για πολίτη Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία. Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top