Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος - Κατονόμασε τους δράστες

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου

Αποδοκιμασίες στους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να κατονόμασε τους δράστες.

Δολοφονία Άλκη: Ποιον «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 23χρονου, ο πελάτης του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. «Αρνείται την κατηγορία, αν και βρισκόταν στο συμβάν, δεν είχε καμία συμμετοχή στη συμπλοκή που ακολούθησε. Με την απολογία του θέλησε να βοηθήσει τις Αρχές για την εξιχνίαση της υπόθεσης», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 23χρονου, Θεόδωρος Σιμόπουλος.

δολοφονος Άλκη

Πρόσθεσε, ακόμα, πως ο 23χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του που κράτησε σχεδόν δύο ώρες, ότι κατέβηκε για λίγο από το αμάξι, χωρίς να πλησιάσει στο σημείο της επίθεσης. Μάλιστα, φέρεται να αναγνώρισε και να κατονόμασε κάποια από τα άτομα που βρίσκονταν στη φονική επίθεση.

Δολοφονία Άλκη: Νέες αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια

«Θέλαμε μόνο να τους εκφοβίσουμε», φέρεται να απολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη κι ότι έμαθε αργότερα στις ειδήσεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

Ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν την Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων, πήραν προθεσμία.

Ποιον «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για το ποιος, εν τέλει, είναι ο δολοφόνος του Άλκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, πρωταγωνιστικό ρόλο στη στυγερή δολοφονία έπαιξε ο 20χρονος Αλβανός, που αναζητείται ακόμα από την αστυνομία και φέρεται να έχει διαφύγει από τη χώρα.

Οι συγκατηγορούμενοι φέρεται να τον δείχνουν ως τον άνθρωπο που κρατούσε το δρεπάνι και έκοψε τη μηριαία αρτηρία του 19χρονου Άλκη.

Νωρίτερα, πληροφορίες της ΕΡΤ, ανέφεραν ότι  οι συλληφθέντες «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο έναν 21χρονο Έλληνα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top