Δολοφονία Άλκη: Νέες αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια

«Είναι αλήτες και υπάνθρωποι» ξέσπασε ο ποινικολόγος

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν επειδή ήταν διαφορετική ομάδα από εκείνους, έκανε ο δικηγόρος της οικογένειάς του Αλέξης Κούγιας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δολοφονία Άλκη: Ποιον «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Tη στιγμή που ο  20χρονος Αλβανός, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την αστυνομία, ο γνωστός  ποινικολόγος αποκάλυψε πως άγνωστοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι.

«Κάποιοι αλήτες περνάνε με μοτοσικλέτες και γκαζώνουν δυνατά για να εκφοβίζουν την οικογένεια του Άλκη είναι υπάνθρωποι. Δήθεν οργανωμένοι οπαδοί που κυριαρχούν μέσα σε ανεγκέφαλα παιδιά 12χρονα χωρίς οικογένειες. Στο σύνδεσμο που ήταν αυτή η συμμορία βρέθηκαν χιλιάδες μαχαίρια. Η αστυνομία κουκούλωσε μία δικογραφία» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σε ερώτηση του Γιώργου Ευγενίδη για το αν είναι τελικά ένας ή περισσότεροι οι δράστες ο κύριος Κούγιας τόνισε:

«Οι δράστες είναι όλοι η συμμετοχή είναι κοινή. Όλοι θα καταδικαστούν για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη. Ο δικηγόρος του ενός να είναι ο γιος του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και να χει σύζυγο πρώην ανακρίκτρια».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top