Δολοφονία Άλκη: Αποτυπώματα πάνω στο δρεπάνι «δείχνουν» τον 21χρονο Έλληνα

Έρευνες στην Αλβανία για τον 20χρονο καταζητούμενο

Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Τα αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα που έχουν υποδείξει οι οχτώ συλληφθέντες ως εκείνον που κρατούσε το δρεπάνι που σκότωσε τον Άλκη Καμπανό βρέθηκαν πάνω στο φονικό όπλο. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, ο 21χρονος, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί είναι εκείνος που τραυμάτισε τον 19χρονο, κόβοντάς του τη μηριαία αρτηρία. 

Δολοφονία Άλκη: «Αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί»- Σοκάρει ιατροδικαστής

Αρχικά, ως δολοφόνος του Άλκη φερόταν ένας 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος χθες μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, αφού πρώτα, όπως αναφέρουν πληροφορίες κατονόμασε τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία.

Όσον αφορά στον 21χρονο Έλληνα, δεν είναι σεσημασμένος και δεν υπήρχαν στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και το γενετικό του υλικό. Γι’ αυτό με εισαγγελική παραγγελία ελήφθησαν και αποτυπώματα και DNA. 

Δολοφονία Άλκη: Αυτό Είναι Το Φονικό Δρεπάνι Που Τον Σκότωσε

Ο νεαρός ήταν παίκτης της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ και οργανωμένος οπαδός της Θύρας 4, ενώ πέρσι φέρεται να είχε πέσει και ο ίδιος θύμα οπαδικής βίας.

Ο 21χρονος φέρεται να είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου στη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη και των φίλων του.

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος - Κατονόμασε τους δράστες

Οι οχτώ συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 – 23 ετών και οι έξι από αυτούς έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις οπαδικής βίας, παράνομη οπλοκατοχή, σωματικές βλάβες, ναρκωτικά και είναι όλοι μέλη συνδέσμων του ΠΑΟΚ. 

Δολοφονία Άλκη: Έρευνες στην Αλβανία για τον 20χρονο καταζητούμενο

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να διέφυγε αμέσως μετά την επίθεση στην Αλβανία. 

Δολοφονία Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε

Η αστυνομία τον αναζητά στην Κορυτσά, τόπο καταγωγής του. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να διαφύγει στις 2 Φεβρουαρίου στις 23:45 από την Κρυσταλλοπηγή.

«Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» - Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη

Αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 20χρονος εκτιμάται πως κρύβεται από τους συγγενείς του, ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδεχομένως να είχε μεταβεί στα Τίρανα για να εξαφανίσει τα ίχνη του, όμως πλέον οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας εκτιμούν κρύβεται κάπου στην Κορυτσά. 

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του στην περιοχή, αλλά δεν τον βρήκαν εκεί. Πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι βρέθηκε εκεί για λίγες ώρες και μετά έφυγε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top