Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος μετά το χάος

Πρώτη παραίτηση μετά τους εγκλωβισμούς πολιτών μέσα στα χιόνια

Μετά το χάος με τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς, υπέβαλε την παραίτησή του.

Έπαθε έμφραγμα στην Αττική Οδό- Περπάτησε 1 χλμ για να φτάσει το ασθενοφόρο

Στην ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του».

Αττική Οδός

Εικόνες Αποκάλυψης στην Αττική Οδό μετά την κακοκαιρία

Αττική Οδός 2

Ο κ. Χαλκιάς από την πλευρά του στην επιστολή του επισημαίνει: «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού». 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία, έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top