Έπαθε έμφραγμα στην Αττική Οδό- Περπάτησε 1 χλμ για να φτάσει το ασθενοφόρο

Τον βρήκαν πεζοπόροι στρατιώτες μέσα στο χιόνι

Απίστευτες εικόνες διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην Αττική, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Εκατοντάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι χθες του βράδυ στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό που αποκλείστηκε από το χιόνι.

Τι απαντά το ξενοδοχείο για τους εγκλωβισμένους που κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα δεν έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι οδηγοί και ο Στρατός θα είναι επί ποδός και απόψε το βράδυ προκειμένου να διασωθούν όσοι πολίτες απέμειναν «κολλημένοι» στις μεγάλες ποσότητες χιονιού.

Χιόνια Αττική: Απεγκλωβίστηκε αγόρι που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ένας ηλικιωμένος, ο οποίος υπέστη έμφραγμα στην Αττική Οδό, την ώρα που περπατούσε για να φύγει από το σημείο που είχε εγκλωβιστεί.

Αστυνομικοί διέσωσαν κοριτσάκι που έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση

Αττική Οδός

Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό - Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα είπε ο αδερφός του στο Mega, ο 62χρονος οδηγός ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις. Αποφάσισε να αφήσει το ακινητοποιημένο όχημά του και να περπατήσει απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου για να βγει από την Αττική Οδό, αφού δεν μπορούσε να πλησιάσει ασθενοφόρο στο σημείο.

Τελικά, πεζοπόροι στρατιώτες που βρέθηκαν στον δρόμο τους, τον έσωσαν, μεταφέροντάς τον μέχρι το σημείο όπου είχε καταφέρει να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αττική Οδός

«Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδερφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του. Πρόσθεσε, δε, ότι ενώ εκείνος ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά το απόγευμα, κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εμφραγμάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top