Αστυνομικοί διέσωσαν κοριτσάκι που έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση

Το μετέφεραν στους ώμους σε ασφαλές σημείο

Στην πλάτη τους μετέφεραν οι αστυνομικοί ένα μικρό κορίτσι που είχε εγκλωβιστεί με τον πατέρα του από το χιόνι στην Περιφερειακή Υμηττού, χθες τα ξημερώματα.

Αττική Οδός: Εγκλωβίστηκε ζευγάρι με 19 μηνών μωρό στον προαστιακό

Διάσωση κοριτσιού από αστυνομικούς - πηγή ΕΛ.ΑΣ

Διάσωση κοριτσιού από αστυνομικούς - πηγή ΕΛ.ΑΣ

Μέλη της ομάδας ΟΠΚΕ κινήθηκαν πεζή για αρκετά χιλιόμετρα στο χιόνι και μετέφεραν το κοριτσάκι σε ασφαλές σημείο. Η μικρή έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα.

Είχε πάθει εγκεφαλικό και ήταν εγκλωβισμένος στην Κατεχάκη!

Διάσωση κοριτσιού από αστυνομικούς - πηγή ΕΛ.ΑΣ

Διάσωση κοριτσιού από αστυνομικούς - πηγή ΕΛ.ΑΣ

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ΕΛ.ΑΣ: «Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους».

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. 

Καθόλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top