Βιασμός 24χρονης: Διαμαρτυρία στο καφέ που δούλευε ο διοργανωτής του πάρτι

Η ανακοίνωση της Coca Cola για την υπόθεση

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε πάρτι, έξω από το γνωστό καφέ «Αχίλλειον», όπου εργαζόταν ο άνθρωπος που έπεισε την κοπέλα να παρευρεθεί στο επίμαχο πάρτι. 

Βιασμός 24χρονης: Τα 4 ερωτήματα που ερευνούν οι αρχές για την υπόθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη, από τις 1830 το απόγευμα συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος ακριβώς απέναντι από το ιστορικό μαγαζί της πόλης, ο οποίος διαμαρτύρεται για το περιστατικό.

Φώναζαν «Δεν ήταν πάρτι σε μια σουίτα πολυτελείας ήταν βιασμός». Έξω από το «Αχίλλειον» υπήρχαν  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περιφρουρούσαν τον χώρο και τους πελάτες που βρίσκονταν μέσα.

Το διάσημο καφέ είχε εκδώσει χθες ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία: «Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό

2. Με τον εργαζόμενο ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπεί η συνεργασία μας

3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας». 

Η ανακοίνωση της Coca Cola για το περιστατικό 

Στους φερόμενους δράστες της υπόθεσης υπήρχαν αναφορές στα social media πως περιλαμβάνονται και επιχειρηματίες από την Αθήνα. 

Βιασμός 24χρονης: «Κι άλλες καταγγελίες για τους γνωστούς επιχειρηματίες»

Η εταιρεία «Coca Cola 3E» εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση» και επισήμανε ότι καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας.  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top