Τρόμος για 28χρονη στον Καρέα: «Μου είπε ότι είναι serial killer»

«Βγήκε μισόγυμνος στο βουνό κι έδιωχνε τον κόσμο»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που έζησε μια 28χρονη. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει ένας άνδρας, με τον οποίο βγήκε ραντεβού, μέσω εφαρμογής του Facebook.

Ο άνδρας, όπως κατήγγειλε, της είπε ότι είναι δάσκαλος. Την παρέσυρε σε ένα ερημικό σημείο στον Καρέα, πίσω από το στρατόπεδο Σακέτα και της επιτέθηκε για να τη βιάσει. 

27χρονη καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από γνωριμία του facebook

Η κοπέλα του είπε ότι δε θέλει να έχουν σεξουαλική επαφή, όμως εκείνος δε σταμάτησε. Μάλιστα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, γυμνός από τη μέση και κάτω και εξαγριωμένος διέταξε έναν άλλο οδηγό να φύγει γιατί τον ενοχλούσε. 

Είπε μάλιστα στην 28χρονη ότι για την πράξη του φταίει η διέγερση που ένιωσε λόγω του προκλητικού της ντυσίματος.

Όταν αργότερα την άφησε σε σημείο του Παγκρατίου της είπε ότι είναι serial killer! 

Τι κατέθεσε η 28χρονη στην αστυνομία

Όπως κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία στις 3 Ιανουαρίου, έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη. Την προηγούμενη μέρα είχε γνωρίσει τον άνδρα που της επιτέθηκε μέσα από εφαρμογή γνωριμιών του Facebook. Με τον συγκεκριμένο μιλούσαν αρκετή ώρα και τελικά συμφώνησαν να βρεθούν στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Αλκέτου στο Παγκράτι. 

Η 28χρονη έδωσε στους αστυνομικούς και το προφίλ που χρησιμοποιούσε ο άνδρας στο Facebook, όπως και το κινητό του τηλέφωνο και είπε ότι της συστήθηκε ως δάσκαλος.

Όταν συναντήθηκαν, η κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητό του. Στην αρχή εκείνος συμπεριφερόταν φυσιολογικά. Όταν, όμως, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο στην περιοχή του Καρέα άρχισε να φοβάται. 

Αρχικά της ζήτησε να τον αγκαλιάσει και όταν το έκανε, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η 28χρονη προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, για να μην της κάνει κακό, όμως τρομοκρατήθηκε όταν τον είδε να βγαίνει έξαλλος και μισόγυμνος στον δρόμο και να διώχνει έναν άλλον οδηγό γιατί «ενοχλούσε».

Στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητο και άρχισε πάλι να ασελγεί σε βάρος της για περίπου 45 λεπτά. 

Κατά την αποχώρησή της η 28χρονη του δήλωσε ότι δε θέλει να ξαναβρεθούν όμως, όπως είπε στην Αστυνομία, εκείνος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top