Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Διώκεται για κακούργημα - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Τι είπε ο Α. Λύτρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ο παρουσιαστής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και θα παραμείνει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Kανείς δεν ήξερε «τι καπνό φουμάρει» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στα Δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα. Κατηγορείται για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού.Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. 

Χθες μέσα στο κελί του ήταν αμίλητος κι έδειχνε αρκετά ανήσυχος και προβληματισμένος, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως όντως είχε ανεβάσει ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της, το οποίο όμως κατέβασε κι επομένως δε φέρει ευθύνη για την αναπαραγωγή. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: H πρώτη αντίδραση - Δηλώνει μετανιωμένος

Παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία, καθώς πληροφορήθηκε ότι είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. 

Μετά τη σύλληψή του στελέχη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και κινητά τηλέφωνα. Όπως λένε, ακόμα κι αν έχει σβήσει ενοχοποιητικό υλικό θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη. 

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τόσο το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, όσο και άλλους χώρους όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τρίτη καταγγελία εναντίον του

Την ίδια ώρα , πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ακόμα νεαρή κοπέλα έχει προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο «μικροσκόπιο» οι αναρτήσεις του

Η κοπέλα επικοινώνησε με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη και είπε ότι και η ίδια έπεσε θύμα του παρουσιαστή. Ζήτησε τέλος να καταθέσει τις επόμενες ημέρες, καθώς έχει δει βίντεο να έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση της.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Θα συλλαμβάνεται με κάθε νέα καταγγελία»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της κοπέλας που κατέθεσε μήνυση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου κι έτσι ακολούθησε η σύλληψή του, Α. Λύτρας είπε  ότι μπορεί να συλληφθεί εκ νέου αν υπάρξει νέα καταγγελία. 

Ο κ. Λύτρας δήλωσε βέβαιος ότι ο παρουσιαστής θα ζητήσει αναβολή για να απολογηθεί. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του τη δώσει, ή θα τον κρίνει ύποπτο φυγής, οπότε και θα επιστρέψει στα κρατητήρια. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον καταγγέλλει και οικογενειακή του φίλη

«Η είδηση είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όμως θα συλλαμβάνεται κάθε φορά που θα υπάρχει μια νέα καταγγελία σε βάρος του γιατί το έγκλημα είναι διαρκές», είπε ο γνωστός δικηγόρος. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Νιώθω ανακούφιση»

Από την πλευρά της η 30χρονη που έκανε πρώτη την καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δήλωσε ανακουφισμένη από τη σύλληψή του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη, αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει τρία χρόνια πριν. Σίγουρα όλες αυτές τις ενέργειες τις είχαμε κάνει κι εμείς πριν τρία χρόνια όταν καταθέσαμε μηνύσεις. Το αυτόφωρο το γλίτωσε τότε επειδή τον κάλυψαν και όλη η υπόθεση άργησε πάρα πολύ. Τώρα επειδή υπήρξε πίεση από τα μέσα, αμέσως έγινε αυτό που εμένα με ταλαιπωρεί τρία χρόνια», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε στο Μεξικό - «Τον είδα με τα μάτια μου»

Σχολιάζοντας τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την πρόθεσή του να βοηθήσει τις αρχές τόνισε πως δεν πείθεται και πως είναι στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει. 

«Από τις 22 Αυγούστου ξέρει ότι θα έβγαζα το θέμα στην επιφάνεια και ούτε δικηγόρο δεν είχε, ούτε καμία επικοινωνία με εμένα ή με τη δικηγόρο μου. Πλήρης απάθεια. Σαν να μην τον νοιάζει τίποτα. Πήγε παντρεύτηκε, έβγαινε κανονικά την εκπομπή. Πραγματικά παράφρων, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Κανονικά έπρεπε να τον συλλάβουν, αλλά αν έχεις γνωριμίες έτσι γίνεται, σε ενημερώνουν και παραδίνεσαι σαν κύριος», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top