Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον καταγγέλλει και οικογενειακή του φίλη

Τι ερευνά η Εισαγγελία – Σιωπή από τον παρουσιαστή

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/12/21)

Ρυθμό χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την υπόθεση της πρώην συντρόφου του, που τον κατήγγειλε ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με την ίδια, χωρίς να το γνωρίζει. Την ίδια ώρα η Εισαγγελία διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν έχουν αναρτηθεί κι άλλα ανάλογου περιεχομένου βίντεο με άλλες γυναίκες. 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος να διερευνήσει αν έχει δημοσιοποιηθεί περισσότερο υλικό σεξουαλικού περιεχομένου γυναικών, χωρίς τη θέλησή τους. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα για το εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες. Πάντως, η πρώην σύντροφός του, από την καταγγελία της οποίας άρχισαν όλα, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι της είχε ζητήσει να τραβήξουν τα ερωτικά βίντεο γιατί του… έλειπε. Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε πως έχουν ανέβει σε πορνογραφικές σελίδες, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, όμως δυο μήνες μετά ανήρτησε ένα ακόμα βίντεό τους. 

Νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μάλιστα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή του φίλη.

Ανέφερε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του μαζί της.

Σημείωσε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον παρουσιαστή. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Υβριστικά μηνύματα σε βάρος του στην Αλόννησο

Την ίδια ώρα, ο παρουσιαστής είναι πλέον persona non grata στην Αλόνησσο, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και έχει και σπίτι. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε στο Μεξικό - «Τον είδα με τα μάτια μου»

Το νησί, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχει γεμίσει με υβριστικά συνθήματα και αφίσες σε βάρος του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, με τους κατοίκους να απαιτούν να μην εμφανιστεί ξανά εκεί. 

Σιγή ιχθύος από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής τηρεί σιγή ιχθύος μετά και από την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Παναγιωτόπουλος: Αμίλητος εμφανίστηκε μετά την εισαγγελική εντολή

Η κάμερα του Star τον εντόπισε τη Θεσσαλονίκη και. όπως είπε η ανταποκρίτρια του καναλιού, Ραλλιώ Λεπίδου, δεν ψέλλισε ούτε μία συγγνώμη για την κοπέλα την οποία εξέθεσε και την οποία οδήγησε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ποινές μπορεί να του επιβληθούν

Όσον αφορά στις ποινές που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης είπε στο Open ότι μπορεί να είναι από ένα έως πέντε έτη κάθειρξη με αναστολή. 

Δημοσιογράφος, που εμφανίζεται σε πάνελ, κατηγορείται για reverge porn

«Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δε διώκεται για κακούργημα, ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι», υπενθύμισε ο Γιάννης Μαρακάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top